Stiri Cupa României Masculin

Caius Covrig se pregătește alături de CSA Steaua

Caius Covrig se pregătește alături de CSA Steaua

CSA Steaua se află într-un stagiu centralizat de pregătire la Zlatibor, în Serbia. Andrei Mandache, căpitanul militarilor, a postat pe rețelele de socializare o poza cu lotul prezent în cantomentul echipei.

Printre cei prezenți putem enumera noile achiziții: Radosav Spasojevic, Keith Clanton, Ronnie Harrell, Strahinja Jovanovic, Radu Voinescu, Alex Hărănguș și Daniel Mâinea. Pe lângă noile achizitii sunt de asemenea prezenți Andrei Mandache, Radu Vîrna și internaționalul de român de tineret Robin Mandisodza. În afară de absenta a doi jucători anunțati pe cale oficiala de gruparea militară (Mihai Gavrilă și Karlo Vragovic) observăm participarea lui Caius Covrig la antrenamentele bucureștenilor.

Caius Gabriel Covrig s-a născut pe 29 aprilie 1996 la Craiova, a început baschetul la clubul Progresul București ca apoi sa facă pasul spre Westwind Prep Academy din Phoenix, SUA. În cariera sa la juniori, Caius Covrig a reprezentat România la Campionatul European U16 din 2012 și la Campionatul European U18 din 2014, ambele la divizia B. În 2012 el a terminat competiția cu medii de 10.8 puncte și 4.5 recuperări pe meci, în timp ce 2014 a acumulat cifre de 5.1 puncte și 4.0 recuperări. El măsoară 1.96 metri și evoluează pe poziția de fundaș ofensiv, nu mai poate fi folosit ca jucator u 23.

Steliștii vor juca în acest sezon în grupa valorică A din LNBM și vor fi conduși de pe bancă de fostul internațional român, Cătălin Burlacu. Rămâne de văzut în ce măsură vor putea „militarii” să emită pretenții la unul dintre primele 6 locuri. 

*foto: instagram Andrei Mandache, longwoodlancers.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii