Stiri Cupa României Masculin

Camil Berculescu și Andrei Gheorghe rămân la CSM Târgu Jiu

Camil Berculescu și Andrei Gheorghe rămân la CSM Târgu Jiu

Camil Berculescu și Andrei Gheorghe și-au prelungit înțelegerile cu CSM Târgu Jiu. Informația a fost oferită de către Adrian Roșu, coordonatorul secției de baschet al clubului gorjean, într-o emisiune la televiziunea locală.

În sezonul precedent, Berculescu a bifat doar 13 partide în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut cifre de 1.5 puncte și 1.2 la eficiență în șase minute jucate pe meci.

Andrei Gheorghe a strâns 15 jocuri și a avut o medie asemănătoare de minute petrecute pe parchet, în care a contribuit cu 1.4 puncte.

Malik Morgan este primul străin care a jucat la CSM Târgu Jiu și care și-a găsit un alt angajament. Americanul preferat să meargă în Cehia, la Ostrava. În cariera sa profesionistă, americanul a mai jucat la Heroes Den Bosch în Țările de Jos și la Olomoucko, tot în Cehia.

Pe lângă plecarea lui Titus Nicoară la Steaua București, informație oferit exclusiv de site-ul nostru, acestea sunt primele informații referitoare la mișcările de trupe de la CSM Târgu Jiu.

foto: CSM Târgu Jiu (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!