Stiri Cupa României Masculin

Care este cel mai mare regret al lui Virgil Stănescu din perioada petrecută la Steaua

Care este cel mai mare regret al lui Virgil Stănescu din perioada petrecută la Steaua

În cadrul transmisiunii baschet.ro a meciului dintre CSM Steaua Eximbank București și Trabzonspor Medical Sport, Virgil Stănescu a vorbit despre greșelile pe care consideră că le-a făcut în perioada în care s-a aflat la conducerea echipei. 

Întrebat care sunt regretele din perioada 2012-2018, perioadă în care s-a aflat la conducerea Stelei și a contribuit consistent la readucerea formației în elita baschetului românesc, Virgil Stănescu a ținut să evidențieze sezonul 2013-2014, sezon care l-a găsit în postura de președinte-jucător. 

Au fost multe greșeli, au fost multe eșecuri și am întâmpinat multe probleme, dar nu sunt regrete acolo.

Unul dintre lucrurile care îmi vin în cap este perioada mea de președinte-jucător...A fost o greșeală, nu trebuia să mai joc odată ce am preluat Steaua...M-am gândit că poate fi un ajutor, faptul că știu și ce se întâmplă în vestiar și ce se întâmplă în afara lui, doar că erau două joburi total diferite și odată ce îți pui cămașa pe tine sau intri în vestiar ești cel care semnează salariile și a fost cu totul altfel de leadership.

Deci uitându-mă înapoi cred că nu aș mai face acest lucru, dacă ar fi să iau decizia din nou, dar situația a fost de așa natură atunci...noi am primit finanțarea foarte târziu și cu regula românului în teren m-am gândit că poate ajut echipa.

Nu e un regret...E ceva din care am învățat foarte mult.

Cu toții am făcut multe greșeli în aceea perioadă, însă ceea ce mă bucură este că am avut curajul să le facem și să învățăm din ele.

Sezonul amintit mai sus a fost, până la urmă, ultimul din impresionanta cariera de jucător profesionist a lui Virgil Stănescu. Pivotul a jucat 22 de partide în echipamentul lui CSM Steaua Eximbank București, toate din postura de titular, și a ajutat echipa pe care o conducea la vremea respectivă cu medii statistice de 11,8 puncte, 5,5 recuperări și 1,1 pase decisive pentru un indice de 12,7 la eficiența.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!