Stiri Cupa României Masculin

Care este echipa etapei a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Care este echipa etapei a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin

Vineri, sâmbătă și duminică s-au disputat cele opt meciuri din cadrul etapei a șasea a Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma acestei runde, au rămas două echipe neînvinse (U-BT Cluj-Napoca și Rapid București) și două formații cu o singură înfrângere (SCM Timișoara și CSM Oradea).

De asemenea, în această etapă, s-au consemnat câteva prestații individuale solide așa că, precum v-am obișnuit, am alcătuit echipa rundei.

Ilija Djokovic (SCM Timișoara)

Fundașul Timișoarei a evoluat excelent în victoria obținută de echipa sa împotriva lui Dinamo și a terminat cu 29 de puncte, 11 pase decisive, 3 recuperări și o intercepție, având un indice al eficienței de +35. Drept urmare, Djokovic a primit distincția de MVP-ul etapei.

Topias Palmi (SCM U Craiova)

La fel ca Djokovic, baschetbalistul Craiovei și-a trecut în cont șase reușite de la mare distanță în succesul repurtat în fața lui BC CSU Sibiu. Palmi a terminat cu 25 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și 25 de unități la eficiență.

Strahinja Jovanovic (CSA Steaua București)

Una dintre surprizele acestei etape a fost reprezentată de victoria obținută de Steaua pe terenul Voluntariului. Un mare merit în această reușită îl are Jovanovic, care a contabilizat 27 de puncte, 5 recuperări și 5 pase decisive, terminând cu +23 la eficiență.

Josep Bilinovac (CS Rapid București)

Rapid nu s-a speriat de CSM Târgu Mureș, o formație care, până în acest moment, a oferit o replică solidă în fața adversarilor mai puternici, și s-a impus, fără probleme, cu scorul de 81 la 62. Unul din liderii echipei lui Tudor Costescu a fost Bilinovac, autor a 20 de puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție.

Erick Neal (CSM CSU Oradea)

Medaliata cu bronz a stagiunii 2021-2022 continuă să impresioneze în acest sezon și, după victoria cu CSM Constanța, a urcat pe prima poziție a conferinței B. Succesul din Oradea Arena s-a datorat unui efort colectiv, însă Neal (18 puncte, 6 pase decisive, 2 intercepții, o recuperare) a fost selectat în echipa rundei.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii