Stiri Cupa României Masculin

Care este echipa ideală a etapei a 11-a

Care este echipa ideală a etapei a 11-a

Etapa a 11-a din Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat duminică, 12 august, cu meciul dintre FC Argeș Basketball și CSM Târgu Jiu, consemnat cu victoria piteștenilor. Runda a oferit mai multe prestații individuale foarte bune, în urma acestor meciuri și CSM Galați a reușit să-și treacă în cont primul succes din campionat.

Iată care este echipa etapei a 11-a:

1. Jagan Keith Mosely (CS Rapid București)

Mosely a bifat al șaselea meci consecutiv în LNBM terminat în double figures, după cele 20 de puncte strânse în victoria obținută de giuleșteni în fața Sibiului. Americanul și-a trecut în cont 9 recuperări și 8 pase decisive, la ambele capitole fiind la season high.

Mosely a încheiat cu 7/11 din acțiune și 6/6 de la linia de fault, bifând și 3 intercepții, totul pentru un indice al eficienței de 33 de unități. Singurele ratări le-a avut pe parcursul primei reprize.

2. Jordan Teddy Swopshire (CS Rapid București)

Record stagional de puncte înscrise pentru rapidist, după cele 27 în fața Sibiului. Swopshire a avut 7/17 din spatele arcului de cerc, șase aruncări precise adunând doar pe parcursul primei reprize.

Baschetbalistul Rapidului a adunat și 7 recuperări în cele 35 de minute petrecute pe parchet, totul pentru 27 de unități la eficiență.

3. Nikola Gajic (SCM OHMA Timișoara)

Prestația excelentă a bosniacului n-a fost de ajuns pentru Timișoara să câștige pe terenul Galațiului, unde echipa antrenată de Dragan Petricevic a cedat cu 87-78. Gajic a strâns 30 de puncte, cu 9/10 din interiorul arcului de cerc și 4/6 de la distanță.

Pe lângă recordul personal de puncte marcate în acest sezon, Gajic a adunat 7 recuperări și a avut 3 intercepții, terminând cu un indice al eficienței de 36 de unități.

4. Zarko Djuric (CSA Steaua București)

MVP-ul etapei a 11-a, Djuric a contribuit la succesul Stelei în fața Craiovei cu 27 de puncte, 8 recuperări și 5 pase decisive. Croatul a avut 8/16 din acțiunii, cu 50% atât la aruncările de 2 puncte, cât și la cele de 3.

Djuric a încheiat cu 30 de unități la eficiență și a bifat a opta partidă cu double figures la final.

5. Toarlyn Fitzpatrick (FC Argeș Basketball)

Americanul lui FC Argeș a avut cel mai bun joc stagional în victoria formației sale împotriva lui CSM Târgu Jiu (82-67). Fitzpatrick a adunat 21 de puncte, record personal în LNBM, cu 8/9 din acțiune.

Pe lângă prestația ofensivă, unde a fost liderul formației sale, americanul a contribuit cu 8 recuperări, menținându-și datele din ultima perioadă, când a avut între 7 și 11 recuperări în ultimele șase partide. Fitzpatrick a încheiat cu 31 de unități la eficiență.

 

*foto: Facebook Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!