Stiri Cupa României Masculin

Carles Duran: „U-BT este un oponent periculos”

Carles Duran: „U-BT este un oponent periculos”

Joventut Badalona sosește în România pentru meciul cu U-BT Cluj-Napoca din 7DAYS EuroCup, întâlnirea din etapa a șaptea a fazei grupelor fiind programată miercuri seara, 7 decembrie.

Carles Duran a prefațat pentru penya.com duelul de pe terenul campioanei României, acesta vorbind în termeni foarte buni despre trei jucători de la U-BT Cluj:

„Venim după o înfrângere acasă în EuroCup și trebuie să adunăm noi victorii pentru a rămâne în partea superioară a clasamentului. Ne așteaptă o deplasare dificilă în fața unui adversar al cărui stil de joc ne poate pune probleme. Ei au o rotație scurtă, dar cei care joacă au roluri importante. Patrick Richard evoluează foarte bine atât pe poziția 1, cât și pe 2, iar Leo Meindl este o piesă foarte importantă pentru ei. În plus, au jucători cu experiență în Euroligă și EuroCup așa cum e Nemanja Gordic. U-BT este un oponent periculos.”

Antrenorul ibericilor a spus unde își dorește mai multă atenție din partea jucătorilor săi:

„Echipa trebuie să depună mai mult efort pentru a reduce lipsurile, în special la jocul în interior. Sunt convins că o să găsim soluții pentru a remedia problemele. Grupul este foarte important, iar jucătorii cu minute mai puține devin importanți când întâmpinăm probleme. De exemplu, Pep Busquets a avut un meci foarte bun cu Bourg și sper ca miercuri să facem împreună încă un pas ca echipă.”

Penya o să fie lipsită la Cluj-Napoca de Simon Birgander și William Howard, conform site-ului clubului.

Duelul dintre U-BT Cluj și Joventut Badalona are loc miercuri seara, 7 decembrie, începând cu ora 19.30 și o să fie transmis în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: La Neta Neta

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!