Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu, cel mai bun marcator al Asesoftului în revanșa cu Giurgiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
05.01.2013

Cătălin Burlacu a revenit așa cum a obișnuit să o facă de fiecare dată după o prestație dezamăgitoare. Veteranul lui CSU Asesoft Ploiești a condus-o pe campioana României spre turneul final al Cupei României - ediția 2013, pe fondul unei prestații excelente în prima repriză a partidei pe care prahovenii au câștigat-o împotriva lui CSȘ Giurgiu, scor 78-76, în sferturile de finală ale Cupei României.

Numărul 10 de la CSU Ploiești a avut 3/3 la aruncările de trei puncte în primul sfert și a terminat prima repriză a acestui meci cu 3/3 la aruncările de două puncte, 3/4 la trei puncte și 1/2 la linia de pedeapsă pentru un total de 16 puncte.

La finalul partidei Cătălin a avut 4/4 la dpuă puncte, 3/5 la trei puncte și 1/2 la libere pentru un total de 18 puncte. De notat că el a fost menajat în repriza a doua și trimis înapoi pe parchet de abi ala final, atunci când CSU Ploiești a risipit tot avantajul construit pe parcursul primelor 20 minute de joc efectiv.

Burlacu a terminat cu 4 recuperări, 2 pase decisive, o intercepție și un capac cu 4 posesii pierdute pentru un coeficient de 19 la eficiență.

În urmă cu șase zile, la confruntarea tur cu CSȘ Giurgiu din cupă, Burlacu a stabilit un reper negativ stagional, având un singur punct marcat, în victoria Asesoftului cu scorul de 76-63.

Foto: Mirela Oprea 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!