Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu: „Cu tot respectul, nu ne speriem de Steaua”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
21.09.2015

Cătălin Burlacu  a prefațat disputa contra formației roș–albastre, din primul tur al Cupei României, menționând faptul că obiectivul echipei craiovene este calificarea în Final Four-ul Cupei.

„Suntem în fața primului examen, contra unei echipe foarte puternice, ceea ce nu poate decât să mă bucure. Îmi doresc din tot sufletul să câștigăm această partidă, dar nu mai presus de a fi și a rămâne modești, cu o mentalitate de învingători, alături de fanii baschetului din Craiova, pe care îi îndemn să vină la sală în număr cât mai mare. Pot să le promit că această echipă va fi una luptătoare, care va da totul pe teren, care va încerca în fiecare meci să-și apropie victoria. În momentul de față, obiectivul în Cupa României este accederea în faze superioare. Nu ne speriem Steaua, cu tot respectul pentru ce fac ei acolo. Noi trebuie să ne vedem de treaba noastră. Dacă putem să ajungem, m-aș bucura să ajungem în Final Four – ul competiției. Eu mereu am început cu gândul la un trofeu, fie că este vorba de Cupă sau campionat”, a declarat Burlacu.

SCM Universitatea Craiova – Steaua CSM EximBank se va disputa marți, de la ora 19.00, în manșa tur din cadrul primului tur al Cupei României la baschet masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!