Stiri Cupa României Masculin

Cătălin Burlacu, imperial în Liga 1. CSM Ploieşti revine pe primul loc în grupă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.12.2017

CSM Ploiești a reușit astăzi să învingă în deplasare pe BC Mureș 2 Târgu Mureș într-un meci din cadrul etapei a 7-a din Liga 1. Formația prahoveană s-a impus în Sala Sporturilor din Târgu Mureș cu scorul de 80-67 și a revenit pe primul loc în grupa a 2-a din faza de calificare. 

Satelitul celor de la BC Mureș a început meciul într-o notă pozitivă, reușind să-și adjudece sfertul inaugural cu 23-17, însă ploieștenii conduși impecabil în teren de neobositul Cătălin Burlacu și-au revenit repede. Sfertul 2 a fost câștigat de CSM Ploiești cu un parțial de 24-14 și aceștia erau relansați în luptă. După revenirea de la vestiare, CSM-ul nu a mai făcut niciun pas greșit și a câștigat și sferturile 3 și 4 cu parțiale de 21-19, respectiv 18-11 și implicit partida la 13 puncte diferență, scor final 80-67. 

Omul meciului a fost de departe Cătălin Burlacu, autor a nu mai puțin de 28 de puncte, fiind urmat de ceilalți veterani din lotul ploieștean, Adi Tudor cu 19 puncte, Levente Szijarto cu 13 și Vlad Dogaru cu 10 puncte puse pe tabela de marcaj. 

În urma victoriei de la Târgu Mureș, CSM Ploiești a urcat pe prima poziție în clasamentul grupei a 2-a din faza de calificare a Ligii 1, având 14 puncte acumulate cu 6 victorii și 2 înfrângeri. Prahovenii sunt urmați în clasament de CSO Voluntari cu 5 victorii și 3 înfrângeri, respectiv de BC Mureș 2 cu 4 meciuri câștigate și 4 pierdute. 

Pentru Burlacu și compania urmează două meciuri acasă cu CSU 2 Sibiu (duminică, ora 14:00) și cu CSU Brașov (luni, ora 18:00). 

*Foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!