Stiri Cupa României Masculin

Caz de COVID-19 în lotul lui SCM Craiova

Caz de COVID-19 în lotul lui SCM Craiova

Un baschetbalist de la SCM Craiova a fost depistat pozitiv cu COVID-19. 

În urma testelor efectuate pentru personalul sportiv al echipei în vederea participării la turneul de Cupa României la baschet masculin, a reieșit faptul că un component al lotului este infectat cu coronavirus. 

 

💊 Un caz pozitiv Covid 19 în lotul echipei SCM Craiova. 🩺 Echipa masculină de baschet SCM Craiova nu este ferită de...

Posted by Craiova Baschet Fans on Tuesday, November 3, 2020

Pentru buna desfășurare a Cupei României, sperăm faptul că oltenii nu vor avea probleme în obținerea avizelor din partea DSP, mai ales după ce DSP Covasna nu și-a dat acordul ca echipa de baschet din Târgu Secuiesc să se deplaseze la turneul de Cupa României de la Satu Mare din cauza faptului că două jucătoare din lot au fost depistate pozitiv. 

SCM Craiova face parte din face parte din Grupa B a CRBM, grupă găzduită de Arena Antonio Alexe din Oradea în perioada 6-13 noiembrie, alături de CSM Oradea, CSM Miercurea Ciuc, Steaua București și Athletic Constanța.

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!