Stiri Cupa României Masculin

Cazuri de covid-19 înregistrate și la Dinamo Știința București. Surse

Cazuri de covid-19 înregistrate și la Dinamo Știința București. Surse

Majoritatea echipelor din baschetul masculin românesc sunt suspecte în acest moment de cazuri de covid-19. Prima formație care a confirmat că a fost lovită de acest virus a fost CSO Voluntari. A urmat rândul lui U BT Cluj-Napoca să anunțe acest lucru.

Totul ar fi plecat de la Memorialul Elemer Tordai, unde U BT Cluj-Napoca s-a prezentat cu teste din data de 1 octombrie, cu toate că regulamentul stipula că testele trebuie făcute cu maxim 48 de ore înainte de turneu.

BC CSU Sibiu, organizatoarea turneului a anunțat în cursul zilei de astăzi că în cadrul lotului sunt înregistrate două cazuri de coronavirus.

Cea de-a patra echipă participantă la turneul de la Sibiu, Dinamo Știința București, a efectuat în cursul zilei de ieri testarea pentru coronavirus. Din surse apropiate site-ului nostru și la gruparea din Capitală se înregistrează mai multe cazuri pozitive.

Mai mult decât atât, Dinamo Știința București a susținut un meci de verificare cu ACS Târgu Jiu, în cursul zilei de sâmbătă, 10 octombrie, la două zile după Memorialul Elemer Tordai.

Bulgărele s-a rostogolit și mai mult și ACS Târgu Jiu a jucat un nou meci amical în ziua următoare, de această dată în compania Stelei București.

Astfel chiar dacă jucătorii acestor echipe nu au avut simptome, s-ar putea ca infectările cu covid-19 să crească în zilele următoare.

Având în vedere cele menționate mai sus startul sezonului baschetbalistic este sub un mare semn de întrebare. Singura grupă din Cupa României, care pare să se poată desfășura așa cum a menționat FRB, este ce de la Oradea, unde gazdele de la CSM CSU, SCM U Craiova, Athletic Constanța și CSM VSKC Miercurea Ciuc sunt echipele care nu au intrat în caruselul cu infectări cu covid-19 din baschetul românesc.

foto: BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!