Stiri Cupa României Masculin

Cecil Williams ar putea juca în Rusia

Cecil Williams ar putea juca în Rusia

Cecil Willimas ar putea juca în Rusia, după cum anunță cunoscutul jurnalist italian Emiliano Carchia. Fostul dinamovist se află în negociere avansate cu Enisey Krasnoyarsk.

Sezonul pentrecut la Dinamo a fost primul pentru Williams în România. El a bifat 32 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin și a avut medii statistice de 11.4  puncte, 4.4 recuperări și 1.5 pase decisive.

În Cupa României, în cele 4 prezențe, Cecil Williams a reușit 15.0 puncte, 5.5 recuperări și 2.8 pase decisive.

Cecil Williams și-a început cariera profesionistă în Franța la Avignon Pontet. A mai jucat înainte de a veni în România pentru Galitos Barreiro (Portugalia) și Zielona Gora (Polonia).

Prin transferul la Enisey Kranoyarsk, Williams va juca din nou în Liga VTB, unde a mai bifat prezențe alături de Zielona Gora.

*foto: Facebook – Dinamo București Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!