Stiri Cupa României Masculin

Cedevita Olimpija Ljubljana a solicitat amânarea jocului cu Steaua Roșie Belgrad în Liga Adriatică

Cedevita Olimpija Ljubljana a solicitat amânarea jocului cu Steaua Roșie Belgrad în Liga Adriatică

Cedevita Olimpija Ljubljana a început cu o înfrângere campania în EuroCup, 73-81 pe teren propriu cu Frutti Extra Bursaspor și ar fi trebuit să joace duminică seara (16.10) în Liga Adriatică împotriva unei grupări din Euroligă, Steaua Roșie Belgrad, în cadrul etapei a treia.

Slovenii au depus o cerere pentru amânarea jocului, potrivit unui comunicat apărut sâmbătă seara (15.10) pe site-ul Ligii Adriatice, problemele medicale din lotul Cedevitei ducând la această decizie. Clubul a spus într-o postare pe Twitter că au fost depistate cazuri pozitive de Covid-19 la nivelul lotului, pe lângă acestea fiind și accidentări.

Această situație vine cu câteva zile înaintea duelului pe care Cedevita Olimpija îl are programat la Cluj-Napoca, în fieful lui U-BT în cadrul etapei a doua din grupa A din EuroCup.

Sursele noastre indică faptul că luni, 17 octombrie, o să se știe dacă slovenii vor cere amânarea meciului cu U-BT Cluj sau vor putea juca în BTarena miercuri seara (19.10).

În regulamentul competiției apare un pasaj care face referire la posibilitatea amânării unui joc din cauza problemelor medicale sau a accidentărilor. În cazul în care o echipă nu are un minim de 8 sportivi pe foaia de joc, poate apela la amânarea unei partide pe plan european. Potrivit aba-liga.com, Cedevita Olimpija Ljubljana are în lotul pentru sezonul 2022/2023 un total de 15 baschetbaliști.

U-BT Cluj în schimb a trecut de SCM U Craiova sâmbătă, 93-71 în Bănie, și se pregătește de o serie de trei meciuri la rând în fața propriilor suporteri, dintre acestea două fiind în EuroCup.

*foto: Ales Fevzer / aba-liga.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!