Stiri Cupa României Masculin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a noua

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în etapa a noua

Runda intermediară în LNBM a adus puține prestații notabile pentru jucătorii autohtoni, trei sportivi aflându-se pe parchet în același meci.

Cifrele jucătorilor români în runda cu numărul 9 a dus la următoarea echipă în opinia site-ului nostru.

Andrei Mandache (Dinamo București)

Mandache a fost la un pas de double-double la Constanța, el terminând cu 14 puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții, totul pentru un index al eficienței de 20 de unități. Experimentatul fundaș și-a egalat numărul de puncte marcate într-un joc în acest sezon de LNBM.

Dinamovistul a stat cu 2/5 la două puncte și 3/9 de la distanță.

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

Un punct în plus a marcat Vlad Moldoveanu față de Andrei Mandache în duelul pe care Dinamo l-a câștigat la Constanța. Moldoveanu a stat la final cu 15 puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, cifrele acestea fiind bune pentru un index al eficienței de 17 unități.

Dinamovistul a avut 3/7 din spatele arcului de cerc și per total din acțiune a încheiat cu 5/12, pe lângă aceste încercări având și 2/3 la libere.

Mario Lazăr (CSM Constanța)

Lazăr a legat meciurile în double figures, fiind foarte aproape iar de un joc în double-double. Jucătorul Constanței a totalizat 11 puncte, 9 recuperări și o intercepție în fața lui Dinamo, totul pentru 17 index al eficienței.

Două ratări a avut din acțiune (4/6), iar la libere a greșit o singură încercare (3/4).

Andrei Calenic (CSM Galați)

Calenic a prins pentru a doua oară în această ediție a Ligii Naționale meciuri consecutive în double figures, el adunând 14 puncte și 8 recuperări contra Timișoarei, totul pentru 13 index la eficiență.

Jucătorul lui CSM Galați și-a ajutat echipa cu 4/9 de la două puncte și 2/5 din spatele arcului de cerc, fiind oentru a cincea oară în Conferința B când a avut minim 10 puncte marcate.

Luca Năstruț (CSM CSU Oradea)

În cele 16 minute pe care le-a prins contra Lagunei Sharks, Luca Năstruț și-a trecut în cont cea mai bună prestație din carieră în LNBM. Tânărul jucător a totalizat 12 puncte, 2 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție pentru 14 unități la eficiență și +10 la +/-.

Niciodată anterior nu a avut Năstruț mai mult de șase puncte într-un meci în prima ligă, acum terminând cu 1/1 la două puncte, 1/2 la libere și 3/4 din spatele arcului de cerc.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!