Stiri Cupa României Masculin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda a 21-a

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda a 21-a

Runda a 21-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin a adus prestații mai reușite pentru jucătorii români care activează în grupa 11-18, iar din cadrul Top 10 un singur baschetbalist autohton a putut să termine în double figures.

Site-ul nostru i-a ales pe următorii autohtoni în această rundă pentru topul celor mai bune prestații:

Ionuț Berceanu (CSM Focșani)

CSM Focșani a trecut în overtime de CSM Târgu Jiu, Berceanu fiind al treilea marcator al formației vrâncene. El a încheiat cu 15 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive, totul pentru un index al eficienței de 20 de unități și +11 la +/-. A fost pentru a treia oară în acest sezon de LNBM când termină cu 15 puncte.

Singurele ratări au venit din acțiune (7/10), la linia liberelor transformându-și singura aruncare de care a beneficiat.

Bogdan Popa (CSM Petrolul Ploiești)

Cel mai eficient român pentru Ploiești în disputa cu Steaua a fost Bogdan Popa, el fiind la un pas de double-double. Acesta a adunat 11 puncte, 9 recuperări, o intercepție și un capac, totul pentru 15 index al eficienței.

Popa a stat cu 4/8 din acțiune și 2/2 la libere, fiind la al doilea meci în double figures pentru CSM Petrolul în trei apariții din grupa 11-18.

Titus Nicoară (CSA Steaua București)

Tot în meciul dintre Steaua și Ploiești s-a remarcat dintre autohtoni și Titus Nicoară, el reușind un double-double în victoria „militarilor”. Stelistul a încheiat cu 18 puncte, 10 recuperări și 2 pase decisive, totul pentru 18 index la eficiență.

Cifrele la nivelul aruncărilor au fost aproape la fel de multe din acțiune și de la libere, Nicoară având 5/11 din acțiune și 7/10 la linia de fault. El a reușit al doilea double-double consecutiv în grupa 11-18.

Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș)

Aproape de double-double a fost și Szabolcs Santa contra lui CSM Galați, pivotul celor de la CSM Târgu Mureș terminând cu 21 de puncte, 9 recuperări, 6 assist-uri și 2 capace, pentru un index de 32 de unități la eficiență.

El a adunat 7/11 din acțiune și 7/8 la libere, fiind la cel mai bun meci de la revenirea în Liga Națională.

Emanuel Cățe (U-BT Cluj-Napoca)

Singurul nume din Top 10 prezent pe această listă este Emi Cățe, jucătorul campioanei en-titre având la finalul partidei contra lui CSO Voluntari 14 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, 3 intercepții și un capac, totul pentru 22 index al eficienței și +10 la +/-.

Emi a avut o singură ratare în această întâlnire, totalizând 5/6 din acțiune și 4/4 la linia liberelor.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!