Stiri Cupa României Masculin

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda cu numărul 24

Cele mai bune prestații ale autohtonilor în runda cu numărul 24

Liga Națională de Baschet Masculin a propus pe parcursul săptămânii precedente meciuri din etapele 24 și 25, prima ajungând la final duminică și a adus mai multe prestații bune pentru jucătorii autohtoni.

Site-ul nostru a ales următorii jucători autohtoni pe lista celor mai bune prestații în etapa a 24-a:

Lucas Tohătan (CSO Voluntari)

Tohătan a avut cea mai bună prestație stagională în succesul Voluntariului de pe terenul Rapidului, internaționalul român contribuind cu 19 puncte și 3 pase decisive la victoria echipei sale, într-un final având 18 index la eficiență.

Lucas a stat cu 4/5 la două puncte, 3/4 din spatele arcului de cerc și 2/2 la linia liberelor, în acest ultim caz continuând seria meciurilor fără ratare în Top 10.

Marius Ciotlăuș (CSM Galați)

Ciotlăuș traversează o perioadă bună și are meciuri consecutive cu double-double în grupa 11-18, în duelul cu Miercurea Ciuc adăugând 15 puncte, 10 recuperări, 4 intercepții, 3 assist-uri și un capac pentru 31 index la eficiență și +28 la +/-.

Jucătorul Galațiului a fost fără greșeală la nivelul aruncărilor, având 6/6 din acțiune și 3/3 la linia de fault, în privința aruncărilor de două puncte având 88% procentaj în faza a doua a campionatului.

George Blaj-Voinescu (SCM U Craiova)

În cele 31 de minute petrecute pe parchet, Blaj-Voinescu a fost al treilea marcator al Craiovei în victoria cu CSM Constanța, el adunând 14 puncte, 5 recuperări și o intercepție pentru un index de 14 unități la eficiență și +15 la +/-. El a stabilit astfel un career-high în Liga Națională în privința punctelor marcate.

La două puncte a fost mult mai eficient (4/5) decât la aruncările din spatele arcului de cerc (1/5), iar la libere a stat cu 3/4, fiind trimis în premieră la linia de fault în faza a doua a campionatului.

Titus Nicoară (CSA Steaua București)

Nicoară a fost pe parchet pe tot parcursul meciului de la Târgu Jiu pe care Steaua l-a câștigat la două posesii, experimentatul jucător terminând cu 14 puncte, 8 recuperări, 5 pase decisive și 2 intercepții pentru un index al eficienței de 22 de unități.

Stelistul a stat cu 7/13 la două puncte și singura încercare de la distanță a fost ratată. Pentru a 10-a oară la rând s-a aflat în double figures la finalul unei partide din LNBM, luând în considerare și jocurile din prima fază.

Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș)

Căpitanul Mureșului a fost foarte aproape de double-double în ultimul meci al rundei, unde a terinat cu 12 puncte, 9 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace, totul pentru 17 index la eficiență.

La nivelul aruncărilor din acțiune, acesta a fost cel mai modest meci pentru Santa în faza a doua (3/9), dar s-a revanșat cu procentajul perfect de la libere (6/6) și a ajuns astfel la cinci partide la rând în double figures.

Mențiuni speciale și pentru jucătorii:

Andrei Oprean (CSM Constanța) – 9 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, 3/3 din acțiune, 13 index la eficiență

Andrei Mandache (Dinamo București) – 14 puncte, 4 pase decisive, 2 intercepții, 13 index la eficiență

Vladislav Șolopa (CSM Târgu Mureș) – 16 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive, 13 index la eficiență

*foto: Facebook CSO Voluntari Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!