Stiri Cupa României Masculin

Cele mai bune prestații în ziua a doua din Cupa României

Cele mai bune prestații în ziua a doua din Cupa României

Ziua a doua din Cupa României a adus mai multe prestații individuale foarte bune și meciuri disputate, o partidă terminându-se cu un succes la limită și o fostă câștigătoare a competiției stă la mâna rezultatelor pentru a vedea dacă avansează în Final 8 sau nu.

Site-ul nostru a ales cele mai bune prestații din ziua a doua, jucătorii fiind dați de echipele care au putut să câștige meciurile de duminină, 2 octombrie:

1. Mark Ogden (CSM CSU Oradea)

Oradea a devenit prima calificată în Final 8 în urma unei noi victorii, de data aceasta cu FC Argeș, Mark Ogden contribuind cu o prestație foarte bună pe ambele faze. Americanul a adunat 16 puncte, 5 recuperări, 3 assist-uri și 3 intercepții în 28 de minute pentru un index al eficienței de 22 de unități și +15 la +/-.

În rândul titularilor din echipa bihoreană, Ogden a avut cele mai bune procentaje pe atac, el terminând cu 6/10 din acțiune, toate fiind aruncări de două puncte. La libere a încheiat fără greșeală, 4/4.2

2. Monyea Pratt (CSM Focșani)

Pratt a fost de neoprit în primele minute ale meciului dintre Focșani și Galați, experimentatul american reușind să marcheze 14 din primele 16 puncte ale vrâncenilor. Mo a ajuns într-un final la 22 de puncte, 13 recuperări (11 defensive) și 3 intercepții, cu un index al eficienței de 30 de unități.

Cifrele din acțiune au fost foarte bune pentru Pratt, el adunând 6/10 din interiorul arcului de cerc, 3/5 de la distanță și la libere și-a transformat singura încercare avută. Pentru a patra oară în carieră a bifat 20+ puncte și a treia oară minim 30 la eficiență în Cupa României.

3. Szabolcs Santa (CSM Târgu Mureș)

Pivotul a prins o seară excelentă, terminând cu double-double confruntarea împotriva lui CSM VSKC Miercurea Ciuc în ceea ce a reprezentat primul meci din CRBM pentru CSM Târgu Mureș. Santa a încheiat cu 19 puncte, 10 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție, fiind principalul marcator al nou-promovatei. El a adunat un index de 26 de unități la eficiență și +21 la +/- în 33 de minute pe parchet.

Două ratări din acțiune a avut pivotul, pentru 9/11 la final și 1/2 la linia de fault, cifre cu care s-a remarcat din echipa sa.

4. Leo Meindl (U-BT Cluj-Napoca)

Brazilianul a reușit meciuri consecutive cu 20+ puncte în Cupa României, U-BT Cluj terminându-și parcursul în grupa C cu o victorie în fața Stelei. Meindl a totalizat 21 de puncte și 7 recuperări venind de pe bancă, având 21 index al eficienței și +21 la +/-, în toate cazurile fiind liderul ardelenilor.

Din interiorul arcului de cerc a aruncat mai bine în duelul cu Steaua (6/9), iar de la distanță a stat cu 1/4, fiind aproape de procentaj perfect la libere (6/7).

5. Nikola Gajic (SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara)

Debutul în noua ediție a Cupei României a fost excelent pentru Nikola Gajic, liderul Timișoarei remarcându-se cu o prestație excelentă în victoria cu CSM Târgu Jiu. În 37 de minute din postura de titular el a adunat 29 de puncte, 9 recuperări și 2 pase decisive pentru un index de 28 de unități la eficiență și +14 la +/-

Gajic a devenit nu doar jucătorul cu cele mai multe puncte marcate până acum într-un meci din CRBM în ediția 2022/2023, ci și liderul la numărul de triple bune. Din spatele arcului de cerc a încheiat cu 6/13, iar la două puncte a stat cu 3/6, pe lângă asta având 5/5 la libere.

Ziua decisivă din Cupa României în prima rundă are loc în această seară, 3 octombrie, când se joacă cinci meciuri la aceeași oră conform programului disponibil AICI.

*foto: Facebook Leii din Banat – Baschet SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii