Stiri Cupa României Masculin

Chris Cooper, noi recorduri personale

Chris Cooper, noi recorduri personale

În partida pierdută de CSU Sibiu în compania lui CSO Voluntari, Chris Cooper a stabilit noi recorduri personale la puncte marcate, recuperări și eficiență. 

Pivotul american al echipei antrenate de Dan Fleșeriu a stat pe parchet 34 de minute și și-a trecut în cont 21 de puncte, 20 de recuperări, 4 capace și 2 intercepții pentru un indice de 37 de unități la eficiență. Mai mult de atât, Cooper a atras asupra sa 7 faulturi, fiind cel mai faultat jucător din tabăra sibienilor. 

Colegul său de sub panou, Rolland Torok a făcut la rândul său o partidă solidă. Acesta a fost folosit pe perioada întregii partide și a strâns 21 de puncte, 5 recuperări, 2 pase decisive și o intercepție pentru un indice de 22 de unități la eficiență. 

Cei doi pivoți au fost secondați în topul performanțelor statistice ale lui CSU Sibiu de tânărul internațional român Lucas Tohătan, care cu 16 puncte, 9 pase decisive, 2 recuperări, 2 intercepții și 2 mingi pierdute a terminat partida cu un indice de 16 în dreptul eficienței. 

CSU Sibiu va întâlni mâine, 13 noiembrie, de la ora 19:30. într-un meci decisiv pe SCM Timişoara. Sibienii vor fi nevoiţi să câştige la cel puţin 6 puncte partida contra bănăţenilor pentru a fi siguri că prind turneul final al Cupei României.

*foto: facebook BC CSU Sibiu 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!