Stiri Cupa României Masculin

Christian Chițu îl înlocuiește pe Dragoș Diculescu în lotul pentru meciul cu Albania

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.01.2022

Christian Chițu îl înlocuiește pe Dragoș Diculescu în lotul pentru meciul cu Albania

Dragan Petricevic i-a ales înlocuitorul lui Dragoș Diculescu pentru meciul cu Albania din precalificările pentru EuroBasket 2025. Christian Chițu îl va înlocui pe fundașul lui Zwolle, care se află într-o perioadă de recuperare.

Inițial, Chițu a fost nominalizat pe lista de eligibilitate FIBA, alături de Kris Richard, Bogdan Popa, Nandor Kuti, Mirel Dragoste și Edward Petrescu, jucători ce pot fi selecționați în caz de urgență.

În sezonul actual de LNBM, Christian a evoluat în 16 meciuri și înregistrează următoarea linie de statistică: 9.1 puncte (35% la „3 puncte”), 3.3 recuperări şi 1.6 pase decisive în 26:30 minute jucate pe meci.

Vulturii se vor reuni la Ploiești, în data de 18 februarie, sub comanda lui Dragan Petricevic. Ei se vor antrena timp de o săptămână în vederea confruntării cu Albania, programată pe 24 februarie, ora 18:00, în Sala Sporturilor Olimpia.

În decursul acestei săptămâni, Christian Chițu a primit și vestea că este cel mai bine clasat român în categoria Open a FIBA 3x3, ocupând locul 127 mondial cu 87.393 puncte.

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!