Stiri Cupa României Masculin

Christian Chițu: „Nu ne putem baza pe sincopele adversarului”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
28.03.2022

Christian Chițu: „Nu ne putem baza pe sincopele adversarului”

În urmă cu o săptămână, disputa dintre CSM Oradea și Petrolul Ploiești a fost amânată din cauza unor probleme medicale în tabăra bihorenilor. Aceasta a fost reprogramată marți, 29 martie, de la ora 16:00.

Înaintea disputei cu vicecampioana României, Christian Chițu a acordat un interviu în exclusivitate pentru baschet.ro.

„Meciul de marți, având în vedere valoarea adversarului, este unul dificil, dar nu imposibil. Trebuie să fim concentrați, la fel cum am fost și la Craiova, unde nu prea mulți ne-au creditat cu șanse la victorie. Nu știu dacă ne vom putea baza pe întregul lot. Este un meci important pentru configurația clasamentului și accederea în play-off. Acolo ne luptam cu Steaua, CSU Sibiu, Athletic Constanța și Dinamo, dar față de ele avem mai puține meciuri disputate.”

„O victorie marți ne-ar ridica moralul și psihic am deveni mai puternici! Nu ne putem baza pe sincopele adversarului. Nu există vreun duel câștigat sau pierdut înaintea startului.”

„Programul în continuare este dificil. Abia am venit după un meci cu Voluntari. Niciun meci nu este ușor! Provocare există. Suntem o echipă nou-promovată, avem doi componenți foarte tineri și talentați (vezi evoluția lui Dinu de la Craiova). Cu toții ne dorim să ajungem în play-off și sper că vom reuși. Întregul lot, staff, toti conducătorii clubului și nu în ultimul rând minunatul public din Ploiești ar merita asta!”

Christian Chițu a jucat doar un minut și jumătate în disputa cu SCM U Craiova de acum două etape, iar la meciul cu CSO Voluntari nu a fost în lot. În acest sezon, el are medii de 8.7 puncte, 3.1 recuperări și 1.5 pase decisive.

*foto: Iuli Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!