Stiri Cupa României Masculin

Christopher Lee: "Scopul meu este să ajut echipa"

Iulian Floca

Iulian Floca
27.12.2012

Christopher Lee a oferit o declarație pentru TotalBaschet, înainte de meciul pe care echipa sa îl va disputa sâmbătă, 29.12.2012 împotriva lui BC Timișoara, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

“Consider că putem fi mai buni ca echipă, și în același timp eu pot deveni mai bun pentru echipă.

Avem 7 victorii și 8 înfrângeri până acum, iar de cand am venit eu avem 4 victorii și 2 înfrângeri. Cu toate astea, consider că avem jucători valoroși și putem juca mult mai bine în retur.

Am început să ne pregătim pentru meciul împotriva Timișoarei din cupă și starea de spirit a echipei se îmbunătățește pe zi ce trece. Deși avem două înfrângeri consecutive, devenim tot mai încrezători cu fiecare antrenament ce trece.”

Lee a suține că deși a făcut meciuri foarte bune până acum, interesul lui este strict să ajute echipa, contând foarte puțin pentru el performanțele individuale.

“Statisticile mele sunt un beneficiu al echipei. Nu mă interesează propriile rezultate atâta timp cât echipa mea câștigă. Scopul meu este să fac tot ce se poate să ajut echipa, indiferent de performanțele mele. Sunt mulțumit atâta timp cât câștigăm.”

Chris Lee are medii de 14.3 puncte, 10.5 recuperări și 1,7 pase decisive, pentru un coeficient de eficiență de 20.7. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!