Stiri Cupa României Masculin

CJ Williams, despre duelul cu U-BT: „Trebuie să depunem efort maxim”

CJ Williams, despre duelul cu U-BT: „Trebuie să depunem efort maxim”

Singurul meci din Liga Națională de Baschet Masculin transmis astăzi, 18 noiembrie, la televizor este cel dintre CSM Corona Brașov și U-BT Cluj-Napoca. Partida va putea fi urmărită, începând cu ora 17:00, pe Digi Sport 3 și pe Prima Sport 4.

Galben-albaștrii au cinci victorii și două înfrângeri în grupa A, împărțind poziția a treia în clasament cu CSO Voluntari. Unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul lui Ionuț Bâscoveanu este CJ Williams, care are medii de 10.4 puncte, 2.9 recuperări și 1.9 pase decisive.

Iată ce a declarat americanul Coronei Brașov:

Mereu e greu când joci împotriva unor echipe grozave. Trebuie să fii mereu disciplinat și să îți faci jocul. Trebuie să faci tot posibilul pentru ca jocul să îți iasă. Ei au o strategie de joc și noi avem o strategie de joc. Cei care își vor executa mai bine planul de joc vor câștiga. Trebuie să depunem efort maxim, cât mai mult efort cu putință. În afară de asta, este vorba de a rămâne calm și de a nu ne precipita, indiferent de scor, pe durata celor 40 de minute.

De-a lungul carierei sale, Williams a evoluat pentru două formații din NBA, LA Clippers și Minnesota Timberwolves, astfel că a sosit în Europa cu mare experiență. Întrebat despre cum trebuie să abordezi dueluri cu o grupare precum U-BT, jucătorul în vârstă de 33 de ani a spus următoarele:

Baschetul este un joc de run-uri, uneori ești sus, alteori ești jos. Nu contează, trebuie să urmezi strategia de joc și să continui să dai tot ce ai mai bun, iar la final de zi să câștigăm. Nu poți să începi un meci ca și cum deja l-ai câștigat. Trebuie să ai răbdare până la final, dar trebuie să joci corect în continuu, până la final de meci. Vreau să le transmit suporterilor că apreciem susținerea, apreciem sprijinul lor continuu. Vă rog să veniți să ne vedeți cum jucăm și să vă bucurați de jocul de baschet.

*foto: Facebook – Corona Brașov

1 comentariu la aceasta stire:
  • varu silvois :

    eu unul sunt curios
    de acest american al Brasoului, cartea de vizita il recomanda. Pe de alta parte sper ca scorul sa permita utilizarea jucatorilor de perspectia ai Clujului, mai mult de....un sfert din meci.

    cu 5 luni în urmă (18.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!