Stiri Cupa României Masculin

Claudiu Alionescu, după eliminarea lui CSM Târgu Jiu din Cupa României: „Arătăm un pic mai bine ca echipă după aceste două meciuri”

Claudiu Alionescu, după eliminarea lui CSM Târgu Jiu din Cupa României: „Arătăm un pic mai bine ca echipă după aceste două meciuri”

CSM Târgu Jiu a părăsit Cupa României în urma înfrângerii cu SCM Timișoara, scor 72-80 duminică seara (02.10) în grupa E. Gorjenii au încheiat turneul de la Mediaș cu două înfrângeri din tot atâtea meciuri.

La finalul partidei cu bănățenii, Claudiu Alionescu a spus câteva cuvinte pentru csmtargujiu.ro, scoțând în evidență un capitol la care echipa sa a suferit vizibil. În același timp, tehnicianul este de părere că jocurile de la Mediaș au ajutat formația alb-albastră:

„Cred eu că am făcut un meci bun astăzi. Să nu uităm că am jucat două meciuri în 24 de ore, iar pentru asta aș vrea să-i felicit pe jucători pentru efort și implicare. În același timp am pierdut lupta la recuperare fără drept de apel, iar 18 recuperări ofensive înseamnă enorm de mult. Cred însă că am făcut cel puțin o a doua repriza bună, dar din păcate victoria a revenit meritat Timișoarei. Arătam un pic mai bine ca echipă după aceste două meciuri și asta este un lucru bun”.

CSM Târgu Jiu urmează să beneficieze de o perioadă mai liberă, după ce în etapa a doua a Ligii Naționale nu va juca, iar pe teren o să revină la mijlocul lunii octombrie cu un duel pe teren propriu în fața lui Rapid București.

*foto: csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!