Stiri Cupa României Masculin

Constanța găzduiește un nou turneu de LNBM

Constanța găzduiește un nou turneu de LNBM

În perioada 14-15 ianuarie, Sala Polivalentă din Constanța va găzdui un nou turneu de LNBM. Pe lângă echipa gazdă, CSO Voluntari, CSM Târgu Jiu și CSM Galați vor face deplasarea la malul mării. 

Programul partidelor de la Constanța: 

Joi (14.01)

  • CSM Târgu Jiu - Athletic Constanța – ora 16:00, FRB TV (YouTube)
  • CSM Galați - CSO Voluntari – ora 19:00, FRB TV (YouTube)

Vineri (15.01)

  • Athletic Constanța - CSM Galați – ora 16:00, FRB TV (YouTube)
  • CSO Voluntari - CSM Târgu Jiu – ora 19:00, FRB TV (YouTube)

Înaintea turneului pe care îl găzduiește, BC Athletic Constanța ocupă ultimul loc în LNBM. Echipa antrenată de Alexandru Olteanu a pierdut toate cele 6 partide din actuala stagiunea. În cadrul ultimul ui turneu disputat, "Gladiatorii" au oferit o replică solidă lui BCM Timișoara, însă au cedat pe final și au pierdut partida cu scorul de 80 la 66. 

CSM Târgu Jiu are 1-6 la general și este echipa care a reușit prima mare surpriză a stagiunii, gorjenii au trecut de CSA Steaua în cadrul turneul 2 al LNBM, turneu pe care l-au și organizat. Pivotul echipei antrenate de Claudiu Alionescu, Kevin Allen, este liderul la zi la capitolul recuperări și eficiență cu medii de 10,43, respectiv 21,43. De asemenea, acesta se află pe locul 2 în topul celor mai buni marcatori cu 18 puncte pe meci. 

Echipa din județul Gorj a pierdut ultimele trei partide din LNBM. 

CSM Galați are tot 1-6 la general. Echipa de la Dunăre a fost extrem de aproape să obțină o victorie în ultima partidă jucată, cea împotriva lui BCM U Pitești, în ciuda faptului că a fost lipsită de aportul lui Davor Konjevic, cel mai bun marcator al echipei în cele trei partide disputate în Cupa României (22,3 puncte pe meci)

CSO Voluntari are 6-2 la general și putem spune că este una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. Ilfovenii au profitat de avantajul terenului propriu și au terminat ultimul turneu cu două victorii din două partide. Echipa antrenată de Sașa Ocokoljic a dispus pe rând de ultima campioana a României, CSM CSU Oradea și de BCM Timișoara. 

Ca echipă, ilfovenii se află pe locul 2 la capitolul recuperări cu o medie de 38,3 pe partidă. Interesant este faptul că liderul formației la acest capitol este Anthony Hickey, unul dintre cei mai buni realizatori ai campionatului din punct de vedere statistic, cu 6,5 mingi prinse la panou pe meci. 

*foto: Baschet Club Athletic Constanța 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!