Stiri Cupa României Masculin

Cornel Lungu: "Nu mi se pare corect cum au fost atribuite echipele la Cupa României"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.09.2012

BC Mureş Târgu Mureş va debuta în această seară la turneul Cupei României de la Sibiu. Târgmureşenii vor întâlni CSM Oradea, jocul urmând să fie transmis în direct de către postul Digi Sport 1, începând cu orele 20:00.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Cornel Lungu, preşedintele mureşenilor, s-a arătat deranjat de modul în care au fost repartizate echipele în prima fază a Cupei României. În opinia acestuia trebuiau să existe echipe desemnate capi de serie pentru a exista un echilibru.

Nu mi se pare corect modul în care au fost atribuite echipele la Cupa României. Adică în seria noastră ne luptăm trei echipe care am fost în playoff, iar în altă serie sunt două nou promovate sau o echipă precum Dinamo. Este foarte clar că din grupa de la Dobroeşti se vor califica două echipe pentru că toată lumea va bate la scor pe Dinamo. Am aruncat o privire peste lotul echipei Dinamo şi stau să mă gândesc dacă se merită să faci, în campionat, deplasarea până acolo. Sunt de părere că trebuia să existe capi de serie, să fie ceva mai echilibrat, dar asta este, mergem la Sibiu să ne calificăm în următoarea rundă a Cupei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!