Stiri Cupa României Masculin

Cortez Edwards este noul fundaș al lui SCM U Craiova

Cortez Edwards este noul fundaș al lui SCM U Craiova

Astăzi, 18 iulie, SCM U Craiova a anunțat primul jucător străin care va face parte din lotul lui Vitaly Stepanovski în stagiunea 2022-2023. Este vorba de Cortez Edwards, un fundaș în vârstă de 25 de ani care sosește din Finlanda.

În perioada 2015-2019, Edwards a jucat pentru Southern Mississippi Golden Eagles, adunând medii de 11.0 puncte, 5.0 recuperări și 2.9 pase decisive în 127 de partide. După terminarea universității, sportivul originar din Kissimmee, Florida, a evoluat timp de două sezoane în Marea Britanie, pentru Worcester Wolves și Newcastle Eagles.

Din Anglia, Edwards a plecat în Finlanda, la Nilan Bisons. Titular fiind, Edwards a strâns 13. 5 puncte, 6.1 recuperări, 4.9 pase decisive și 2.0 intercepții. Noul jucător al Craiovei a avut 41.2% din acțiune și 32.3% din afara semicercului.

În urma acestui transfer, lotul oltenilor arată în felul următor: Bogdan Țîbîrnă, George Alexandru Vlad, Alexandru Coconea, Giordan Watson și Cortez Edwards. SCM U Craiova s-a despărțit, până în acest moment, de Aurelian Gavriloaia, Alin Andrieș, Radu Vîrnă și Troy Franklin.

*foto: Maddie Mcvicar – Newcastle Eagles

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!