Stiri Cupa României Masculin

Costel Cernat: "Am făcut un meci bun cu Sibiu, doar că am pierdut 21 de posesii"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
29.09.2012


Foto: adevarul.ro

La prima apariţie în Cupa României, după o pauză de 10 ani, BC Farul Constanţa a ţinut piept doar 20 de minute adversarilor de la CSU Atlassib Sibiu. La revenirea de la cabine, gruparea de pe Cibin a apăsat pedala de acceleraţie şi a izbutit un parţial de 10-0 care a tranşat practic confruntarea încheiată cu scorul de 83-68.

În ciuda acestei înfrângeri, Costel Cernat afirmă că este mulţumit de jocul elevilor săi. Motivul îl constituie timpul scurt de pregătire, iar în opinia tehnicianului originar din Constanţa, sportivii au reacţionat bine la primul meci oficial având doar 4 partide de verificare în picioare.

Sunteţi mulţumit de partida cu Sibiu ?

Am făcut un meci bun cu Sibiu, doar că am pierdut 21 de mingi, aici a fost problema noastră. În schimb la noi a jucat McFarland, cel care a revenit după o accidentare ce l-a ţinut o perioada bună de timp departe de teren. Rob Wallace a jucat şi el bine, şi-a făcut datoria, însă suferim la relaţiile de joc. Per total am făcut un meci bun împotriva unei echipe care are în componenţă 10 jucători de valori sensibili egale. Sibiu şi-a făcut o echipă completă.

În partea a doua a meciului aţi avut o cădere, cum vă explicaţi acest lucru ?

Atunci am schimbat echipa. A jucat şi Şenai, l-am odihnit pe Santana, a jucat şi Ursuleanu pentru că vreau să-l formez şi asta a fost.

Dar în sfertul trei, la început, când sibienii au izbutit un parţial de 10-0 ?

Ăsta e baschetul, se mai întâmplă. La o cădere de asta nu ai ce să faci. Avem doar patru meciuri de verificare jucate, adică foarte puţin. Da, îmi aduc aminte, au fost 2 pase greşite, dar sunt jucători tineri care pot să progreseze.

Credeţi că puteţi învinge Timba ?

La cum a jucat vineri, da. Dacă jucăm cum am jucat noi cu Sibiu atunci vom bate. Însă niciun meci nu seamănă cu celălalt, vom vedea mâine.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!