Stiri Cupa României Masculin

Craiova - Pitești, partida orgoliilor

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
12.10.2012


Sala "Ion Constantinescu",  Craiova
sâmbătă, 13 octombrie, ora 19:00
  Fișa meciului  

O partidă foarte interesantă vizând etapa a doua a Ligii Națioanle de baschet masculin, va avea loc sâmbătă (13.10), la Sala "Ion Constantinescu" din Craiova. Gazdele de la SCM Craiova vor întâlni deținătoarea SuperCupei, BCM U Pitești.

Acasă, oltenii întotdeauna sunt puternici, fapt ce inhibă de cele mai multe ori adversarul, însă meciul de sâmbătă este deschis oricărui rezultat.

Jucătorii antrenați de Andjelko Mandic debutează pe teren propriu în acest campionat in timp ce, dream-team-ul lui Tudor Costescu, a anunțat prin vocea conducătorilor, imediat după câştigarea SuperCupei că luptă din răsputeri pentru un loc în primele 8 la finele sezonului.

Înainte de acest meci, în cele două echipe, sunt stări de spirit diferite. Craiova a debutat cu dreptul în campionat, în timp ce Piteştiul are orgoliul rănit.

SCM Universitatea Craiova a simţit gustul victoriei, 72 - 67 la Timişoara, contra  nou-promovaților de la BC Timba. Pentru olteni, primul succes, poate deschide o serie de victorii în noul campionat, Craiova neavând voie să piardă acasă, visând la două victorii din două posibile.

BCM U Piteşti a pășit cu stângul în campionat, scor 66 - 69 la Oradea. Astfel, piteştenii caută primul succes în campionat cu care se pot intoarce chiar de la Craiova.

De remarcat este faptul că, in acest sezon la Pitești a revenit Donte Gennie, jucător care în stagiunea precedentă a evoluat la SCM U Craiova. Așadar, partida de la Craiova va fi una a revederii și a marilor orgolii.

Întaintea meciului, BCM U Piteşti pornește ca favorită. Piteștenii au Cupa şi SuperCupa în vitrină şi privesc cu un ochi poate şi spre un titlu. Pentru a se apropia cel puţin de rezultatele din sezonul trecut, dream-team-ul lui Tudor Costescu trebuie să spargă gheaţa în partidele oficiale.

Meciul de la Craiova va fi oficiat de o brigadă alcătuită din Olaru Alexandru, Faur Alin Mircea și Nicolae Dragoș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!