Stiri Cupa României Masculin

Craiova și CSU Ploiești luptă pentru un loc în sferturile Cupei

Ionuț Greere

Ionuț Greere
01.10.2014

Cupa României

Optimi - Retur

Sala Polivalentă din Craiova

Joi, 2 octombrie/19:00

0 Fișa meciului 1

SCM Universitatea Craiova și Asesoft Ploiești se luptă pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei României, joi, 2 octombrie, de la ora 19.00. În partida tur, prahovenii s-au impus cu scorul de 70-64, astfel, meciul din Bănie se anunță unul de foc.

În ultima perioadă campionii au participat la un puternic turneu în Polonia, la Wroclaw. După înfrângerea în fața campioanei Poloniei, Turow Zgorzelec, scor 92-96,  Asesoft s-a impus cu 70-62 împotriva gazdelor de la Slask Wroclaw. De partea cealaltă, oltenii au disputat patru partide amicale în Bulgaria, încheiate cu două victorii și două înfrângeri.

În prima manșă, disputată în sala Olimpia, s-au remarcat Daniel Brown cu 26 de puncte, 13 recuperări și 6 pase decisive pentru o eficiență de 36 de unități, respectiv Zoran Krstanovic care a totalizat 22 puncte și 7 recuperări pentru 25 de unități la eficiență.

Istoricul întâlnirilor directe este favorabil campionilor care s-au impus în 10 din cele 13 partide disputate. În ultimul joc disputat în Bănie, pe 22 decembrie 2013, Craiova a câștigat cu scorul de 86-76.

Jocul dintre SCM Universitatea Craiova – Asesoft se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova.

*Foto: Răzvan Păsărică

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Don Ramon :

    Fotbal peste tot
    Bineînţeles ca maâine n-ai loc de fotbal. Ştie cineva dacă putem vedea, undeva, meciul ăsta?

    cu 9 ani în urmă (01.10.2014) Raspunde
  • YMCA alin67 :

    fotbal vs baschet
    Daca jucau la 5 pm asa cum au jucat azi era loc si pentru baschet. Altele cred ca sunt motivele pentru care nu se transmite.

    cu 9 ani în urmă (01.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!