Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Am început foarte modest repriza a doua”

Cristian Achim: „Am început foarte modest repriza a doua”

CSM CSU Oradea a suferit în Polonia cea de-a treia înfrângere din actuala ediție a FIBA Europe Cup. În schimb, Legia Varșovia, datorită acestei victorii la șapte puncte, 75-68, a rămas neînvinsă în competiția europeană și a obținut calificarea în faza următoare.

Bihorenii au evoluat foarte bine în prima repriză și au intrat la vestiare cu un avantaj de opt puncte însă, după revenirea de la vestiare, jocul a fost controlat de către adversari. Gazdele și-au adjudecat penultimul act la o diferență de nouă puncte și s-au menținut la conducere în sfertul decisiv.

Iată ce a declarat Cristian Achim la finalul meciului din capitala Poloniei.

Am suferit o înfrângere la capătul unui meci echilibrat și care a fost deschis oricărui rezultat până spre final. Consider că diferența de pe tabela de marcaj putea fi evitată dacă am fi tratat cu mai multă înțelepciune anumite situații de joc. În orice caz am întâlnit o echipă bună, care a demonstrat acest lucru prin faptul că a câștigat toate meciurile disputate în această competiție. Îi felicit pe această cale și implicit pentru faptul că au obținut calificarea mai departe. Noi am încasat 26 puncte în sfertul 3. Este, cred, un record negativ în acest sezon. Am început foarte modest repriza a 2-a, încasând 15 puncte în mai puțin de trei minute. A fost un sfert de coșmar pentru noi în care am dat cu piciorul șansei de a obține o victorie importantă aici. Rămânem optimiști în ceea ce privește continuarea parcursul continental. Avem în continuare șanse matematice. Urmează două meciuri pe teren propriu în care vor încerca să obținem maximum”, conform csmoradea.ro.

În săptămâna următoare, CSM Oradea va primi vizita lui FC Porto, iar, peste două săptămâni, Szolnok se va deplasa în Arena Antonio Alexe.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea returnofthesnek :

    Mda
    Lasa-ne maestre, ca te-ai intrecut pe tine iar. Cu fituicile de post-it in mana, daca nu ai secund ca lumea degeaba.

    cu 2 ani în urmă (04.11.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Shit happens
    Am înțeles că am pierdut meciul ăsta la time-out-ul din repriza a doua când Profesorul Achim căuta salvarea din priviri înspre Asistentul Markovic, dar disperarea Profesorului trădată de pupilele dilatate nu s-a mai agățat nici măcar de mâinile Asistentului ridicate doar pentru a se prăbuși în părul său des tuns prea scurt pentru a mai putea fi smuls...

    cu 2 ani în urmă (04.11.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!