Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: "Avem foarte puține informații despre adversar"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
20.09.2013

Cristian Achim, antrenorul principal al echipei CSM Oradea, a fost prezent la o conferință de presă ce a avut loc miercuri (18.09). În cadrul acestei întâlniri cu reprezentanții presei, tehnicianul în vârstă de 43 ani a prefațat confruntarea cu nou promovata Concordia Chiajna, contând pentru turul inaugural al Cupei României la baschet masculin - ediția 2013/14.

"Din păcate avem foarte puține informații cu privire la echipa din Chiajna. Tocmi de aceea nu știu la ce anume să mă aștept. Pregătirea pentru acest joc nu va fi foarte ridicată pentru că ne lipsesc informațiile specifice pentru acest lucru. Știu de acolo doar doi jucători. În rest toți sunt noi pentru mine, iar meciurile de pregătire le-au făcut aproape exclusiv în străinătate, așa că ne este greu chiar și să comparăm unde se află această echipă la momentul actual. Va fi un impediment în ceea ce mă privește.

Planul de joc va fi destul de greu de făcut pentru acest meci din cauza lipsei informațiilor despre adversar. Este partea negativă a acestui prim joc. Știu că au adus un pivot care a evoluat la fosta campioană a Macedoniei, iar acolo a avut o carieră lungă, ce a inclus și câștigarea campionatului. Însă nu știu dacă acest jucător este în declin sau se află în continuare la nivel ridicat. Am vrut să-l aducem la Oradea în urmă cu doi ani, iar la momentul respectiv nu am avut bugetul necesar ca să-l transferăm. Asta a fost acum doi ani, când era atât de bun încât noi nu am reușit să-l aducem."

Întrebat dacă este nevoie de o anumită diferență de scor pentru a fi sigur de calificare încă din prima manșă, Achim a declarat:

"Nu mi-am propus o victorie la un scor anume. Noi ne propunem să câștigăm fiecare meci. Tot ce ne propunem este să tratăm fiecare fază cu mare atenție pentru că fiind două manșe se poate întâmpla orice. Primul meci va fi doar prima repriză în această dublă manșă. Așa că nu avem voie să tratăm cu superficialitate nici măcar o fază de joc."

CSM Oradea și Concordia Chiajna se duelează sâmbătă (21.09), la Arena Antonio Alexe cu începere de la ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!