Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Avem o lipsă de concentrare foarte mare. Nu e normal la o echipă serioasă”

Cristian Achim: „Avem o lipsă de concentrare foarte mare. Nu e normal la o echipă serioasă”

CSM CSU Oradea a reuşit două victorii consecutive în grupa din Cupa României pe care o găzduieşte. Bihorenii au avut însă nevoie, atât în meciul cu Athletic Constanţa cât şi în cel cu Miercurea Ciuc de reprize secunde foarte bune pentru a câştiga meciul.

Antrenorul Cristian Achim nu şi-a ascuns supărarea după victoria cu Athletic Constanţa, în care scorul la pauză era numai 46-44 pentru bihoreni. Acesta a spus într-un interviu acordat celor de la SuperBet că:

„Se pare că avem o lipsă de concentare foarte mare în această perioadă şi dacă nu vom corecta treaba asta, împotriva echipelor grele va fi mult mai greu. S-a întâmplat acelaşi lucru în două meciuri consecutive, şi cu Miercurea Ciuc, şi cu Constanţa. Să sperăm că vom avea o altă abordare la următorul meci. Nu e posibil să fie nevoie să jucăm atât de neconcentrat şi atât de prost ca să putem după aceea să ne concentrăm şi să intrăm în joc. Nu e normal la o echipă serioasă.”

În acelaşi timp, Achim a vorbit şi despre echipa Craiovei:

„Fără îndoială Craiova e cea mai în formă echipă din România. Fără urmă de îndoială. Va trebui să fim foarte atenţi”.

Derby ul grupei B se joacă astăzi de la ora 17:30 şi va fi în direct pe Digi Sport 3.

*foto: Roby Boros

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Lasa,lasa...
    Cristi,ca ii pui tu pe picioare exact atunci cand trebuie.Cat despre Craiova,ce faci,incerci sa ii adormi cu declaratii magulitoare?Stai linistit,daca nu vine un al saselea strain de valoare mare,ceea ce ma indoiesc profund,Craiova nu va pune nici anul acesta probleme granzilor,in randul carora i-as adauga si pe Voluntari dar i-as scoate pe Sibiu.
    P.S.Pana la urma care este ora de disputare a partidei,17,30 sau 20,30?

    cu 3 ani în urmă (12.11.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!