Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Consider că nu ne-am arătat deloc valoarea până în acest moment. Sper din tot sufletul să ne-o arătăm în finală”

Cristian Achim: „Consider că nu ne-am arătat deloc valoarea până în acest moment. Sper din tot sufletul să ne-o arătăm în finală”

CSM CSU Oradea este prezentă pentru a 6-a oară în finala Cupei României. Bihorenii vor juca pentru trofeu împotriva lui CSO Voluntari, într-un meci programat astăzi, 9 martie, cu începere de la ora 19:00 în BT Arena din Cluj-Napoca.

Despre această partidă ne-a vorbit antrenorul lui CSM CSU Oradea, Cristian Achim. Domnia sa îi vede pe adversari plecând cu prima șansă, mai ales după ultimul duel direct din campionat dar speră ca echipa sa să facă un joc bun:

„Consider că Voluntari sunt ușor favoriți, tocmai din acest motiv, pentru că au câștigat împotriva noastră de o manieră destul de clară. Noi va trebui să schimbăm destul de multe ca să reușim să avem un meci bun contra lor și sper să o facem. ”

Întrebat dacă a 6-a finală va fi cu noroc pentru CSM CSU Oradea, tehnicianul originar din Vâlcea a răspuns:

„Nu știu ce să zic, nici nu m-am gândit. Eu încerc să rămân concentrat la joc, echipa la fel. Noi trebuie să ne facem treaba noastră. Dacă vom reuși să jucăm la nivelul și potențialul nostru, eu consider că totuși avem o șansă.”

Crisitan Achim a vorbit și despre sezonul avut sa până în acest moment și își dorește ca echipa sa să-și arate adevărata valoare:

„Până acum am avut un sezon plin de probleme. Aceasta este realitatea. Îmi doresc foarte tare să arătam ce putem pentru că eu am o mare încredere în jucătorii noștri. Eu știu din ce motiv sunt aici și consider că nu ne-am arătat deloc valoarea până în acest moment. Sper din tot sufletul să ne-o arătăm mâine.”

În final, Cristian Achim a vorbit despre nivelul jocurile de la acest turneu final de Cupa României:

„A fost un Final 8 foarte disputat. Foarte frumos. Îmi pare enorm de rău pentru absența publicului, pentru că realmente, meciurile au fost extrem de frumoase, extrem de disputate, încrâncenate, terminate la diferențe infime de scor. Părerea mea esta că a fost un Final 8 extrem de reușit, indiferent ce se va întâmpla mâine. Când au atâtea meciuri frumoase, disputate de la egal la egal, jucate cu o energie foarte bună din partea tuturor echipelor, părerea mea că a fost un Final 8 foarte bun.”

foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!