Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim, despre oponentul din finală: „Mi-aș dori să joc cu Timișoara”

Cristian Achim, despre oponentul din finală: „Mi-aș dori să joc cu Timișoara”

CSM CSU Oradea s-a calificat în finala Cupei României, după ce trecut Dinamo Știința București cu scorul de 76-72. Imediat după încheiere jocului, Cristian Achim, a vorbit despre succesul care a dus campioana României într-o nouă finală de cupă:

„A fost un meci foarte greu. Dinamo este o echipă foarte bună cu jucători experimentați, care evident au jucat astăzi fără niciun fel de presiune. La noi se văd puțin drumurile. Mă bucur că până la urmă am câștigat. Mă bucur că am arătat caracter. Mă bucur că am ridicat nivelul în repriza a 2-a și am reușit să întoarcem rezultatul împotriva unei echipe care este cunoscută drept un care marchează multe puncte. Noi i-am ținut la 72 de puncte, ceea ce a fost cheia victoriei. Noi am jucat mai slab în atac și a fost esențială treaba aceasta.”

Întrebat dacă a existat un alt aspect care a făcut diferența în repriza secundă, tehnicianul a replicat:

„Eu zic că acesta a fost principalul aspect. De aici ni s-au deschis și câteva contraatacuri. Am recăpătat încredere. Realmente asta a fost cheia.”

Achim a vorbit și despre presiunea pe care echipa lui o are la fiecare meci pe plan intern:

„E presiune pe noi, din păcate sau din fericire. Presiune este tot timpul, absolut tot timpul. Nu există meci în care noi să nu fim favoriți, poate doar împotriva Clujului. În rest, toată lumea pune o presiune fantastică pe noi. Adversarii sunt relaxați dar repet, acesta e un lucru normal când ai ajuns acolo sus. Și noi în urmă cu 5-7 ani am trăit momentele în care am jucat fără stres și am bătut toate echipele din fața noastră dar dacă vrei să ai rezultate trebuie să fi capabil ca echipa și ca jucător să gestionezi această surpriză. ”

Antrenorul Oradiei a nominalizat echipa pe care dorește să o întâlnească în finală:

„Nu știu ce să vă spun (râde). Mi-aș dori să joc cu Timișoara.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!