Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim, despre retrogradarea Stelei: „Nu văd baschetul fără Steaua”

Cristian Achim, despre retrogradarea Stelei: „Nu văd baschetul fără Steaua”

Joi, 11 mai, CSA Steaua București a fost învinsă de ABC Laguna București în meciul decisiv al luptei pentru evitarea retrogradării. Formația militară reușise să se impună în primele două partide, însă apoi a pierdut trei jocuri la rând și, astfel, a retrogradat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Cristian Achim, tehnicianul lui CSM Oradea, aflat în fața celei de-a șasea finale, a vorbit, în cadrul unui interviu acordat site-ului nostru, și despre retrogradarea Stelei, arătându-și dezamăgirea pentru această situație:

„Îmi pare foarte rău, deși ar trebui să fiu obiectiv, pentru Steaua. Sincer, îmi pare foarte rău fiindcă eu nu mi-aș fi dorit ca această ligă să rămână fără o echipă cu o istorie fabuloasă în spate. Este un nume uriaș în baschetul românesc. Din acest punct de vedere, sincer, îmi pare extrem de rău. Nu știu ce s-a întâmplat, nu am detalii. Dar, sincer, când am văzut rezultatul, m-am șocat. Nu văd baschetul fără Steaua, sincer. Sper să revină cât mai repede în prima ligă pentru că o echipă, repet, cu o asemenea istorie, cu o asemenea tradiție, cu asemenea rezultate, cu asemenea jucători care au trecut pe-acolo nu poate fi neglijată. Îmi pare extrem de rău”, a declarat Achim.

În această seară, începând cu ora 17:00, CSM Oradea va primi vizita lui U-BT Cluj-Napoca, în prima confruntare a finalei LNBM.

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!