Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim, după succesul în fața Constanței: „În atac am avut o zi de excepție”

Cristian Achim, după succesul în fața Constanței: „În atac am avut o zi de excepție”

Sâmbătă, 19 noiembrie, CSM CSU Oradea a obținut o nouă victorie în Liga Națională de Baschet Masculin, de această dată în fața lui CSM Constanța: 98-79. Gazdele au controlat partida și s-au impus fără probleme, în special datorită unui procentaj senzațional din interiorul semicercului: 92% (23/25).

Iată ce a declarat Cristian Achim la finalul celui de-al 5-lea succes din campionat:

„Este o victorie de care aveam mare nevoie. Am avut o prestație ofensivă de excepție ce are darul de a ascunde lipsa de concentrare și intensitate din apărare. Am încasat multe puncte, însă în atac am avut o zi de excepție. Faptul că am terminat acest meci cu 92% la aruncările de două puncte mi se pare de necrezut. Este o performanță istorică, o premieră pentru mine ca antrenor. Am avut o zi excelentă la finalizare”, conform csmoradea.ro.

De asemenea, antrenorul bihorenilor a vorbit și despre ce urmează pentru gruparea pe care o pregătește:

Avem șapte victorii consecutive în toate competițiile. Este foarte bine, ne ajută la moral, dar și în ierarhii. Ne așteaptă două deplasări extrem de importante în FIBA Europe Cup. Practic în cadrul acestor meciuri se stabilește viitorul nostru în acest sezon. Mă refer atât ca performanță sportivă, cât și din punct de vedere al calendarului, numărului de meciuri. Mergem în Bulgaria cu gândul la victorie. Un succes cu Rilski Sportist ne ajută foarte mult. E limpede că ne așteaptă o misiune dificilă. Întâlnim o echipă complet relaxată, care va putea să se exprime fără să aibă niciun fel de presiune asupra rezultatului. Cu toate acestea, ne dorim calificarea mai departe în cupele europene și un pas important în acest sens este meciul de la Samokov. Ne dorim foarte tare victoria în Bulgaria.

Confruntarea dintre Rilski Sportist și CSM CSU Oradea va avea loc miercuri, 23 noiembrie, de la ora 19:15, în direct pe canalul de YouTube al FIBA.

*foto: Facebook – CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!