Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim, după victoria de la Galați: „Ne-am arătat valoarea”

Cristian Achim, după victoria de la Galați: „Ne-am arătat valoarea”

Miercuri, 16 noiembrie, CSM CSU Oradea s-a impus pe terenul lui CSM Galați, într-un meci din cadrul etapei a 7-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin, disputat în devans. Oaspeții au controlat jocul și s-au impus cu 84 la 75, în ciuda faptului că au jucat fără Donatas Tarolis și Cătălin Baciu.

La finalul partidei, Cristian Achim, antrenorul bihorenilor, a oferit o declarație, publicată pe pagina de Facebook a clubului gălățean.

În primul rând, sunt foarte mulțumit că am obținut victoria. Să nu uităm, Galațiul a avut patru meciuri în deplasare până acum. Au pierdut unul singur, în prelungiri, celelalte trei au fost victorii. Asta arată de la sine valoarea echipei din Galați, în acest moment. Era primul meci acasă, eram sigur că vor juca entuziast, că vor juca, oarecum, lipsiți de presiune. Noi am venit cu două probleme foarte mari de lot, Tarolis și Baciu. Unul este accidentat, celălalt este bolnav și, din acest motiv, sub panou am avut o rotație extrem de redusă. Ceea ce, sincer, m-a pus în dificultate. Însă mă bucur că am făcut efortul corect. Ne-am arătat valoarea până la urmă și mă bucur că am câștigat. Pentru noi este o victorie importantă, foarte importantă pentru că sunt sigur că, în această sală, este și va fi extrem de greu de câștigat. Știu asta din proprie experiență, din anii trecuți. Știu foarte bine echipa, care îmi place foarte mult. Felicitări colegului meu Nini și celor de aici.

Pentru CSM CSU Oradea urmează sâmbătă, 19 noiembrie, duelul cu CSM Constanța, de pe teren propriu, și apoi deplasarea în Bulgaria, la Rilski Sportist.

*foto: csmoradea.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!