Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Este clar că echipele rămase în competiție sunt bune”

Cristian Achim: „Este clar că echipele rămase în competiție sunt bune”

CSM Oradea a ajuns în semifinalele Cupei României după ce a trecut de SCM Timișoara cu 79 la 76. 

După partidă, Cristian Achim, antrenorul bihorenilor a fost prezent la studioul organizat de sponsorul turneului, unde a vorbit despre partidele extrem de strânse disputate până acum în cadrul competiției. 

Meciurile de Cupă au acest specific, niciodată nu știi ce se întâmplă. Este și un format inedit, e logic să apară meciurile acestea strânse. Echipele joacă fără o presiune foarte mare și atunci se întâmplă astfel de rezultate, care până la urmă ne bucură pentru că meciurile au fost foarte frumoase. 

Întrebat ce părere are despre lipsa suporterilor, în contextul unui turneu final, tehnicianul bihorenilor a replicat: 

Este înfiorător, este groaznic. Pentru noi este un minus uriaș. Eu știu că poate pare exagerat ceea ce spun, dar noi suntem o echipă care tot timpul am jucat foarte bine având energia publicului. Având o sală frumoasă în permanența, ne-am tras seva de acolo...La fel la Sibiu, la Cluj...Deci, sincer, pe noi lipsa fanilor ne afectează. 

Cu siguranță fanii urmăresc de acasă, dar nu există aceea conexiune, acel freamăt, acea unitate care se creează doar atunci. 

Astăzi, 7 martie, de la ora 21:00, CSM Oradea se va lupta cu marea rivală U-BT Cluj-Napoca pentru un loc în finală Cupei României. Referitor la noua luptă dintre Cluj și Oradea, Achim a menționat: 

Sincer nu m-am gândit la acest meci până acum, am avut în cap doar meciul cu Timișoara. Știm ce avem în față și vom încerca să jucăm cât putem de bine. Este clar că echipele rămase în competiție sunt echipe bune, chiar nu știu...rezultatele nu pot cred că pot fi prevăzute de cineva. 

*Foto: Valentin Todea/baschet.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Who's your daddy?
    Adică ne convine U mai mult decât Sibiu, pentru că avem de lucru și în celălalt Final 8, iar tactica noastră e să facem câte trei jocuri cu ultimul meci la max și cu primele două la noroc. De aia ar fi mai greu să bați aceeași echipă de două ori la noroc, jucând economic și in cupă și în Eurocup. Azi ne trebuie un american în mână de la distanță și un jucător înalt în zi bună, să zicem Broussard și Valeika și jucăm apoi jocul trei cu toată echipa în formă. Tactic suntem în acumulare și vârful de formă îl atingem peste două luni. Deși nu e un secret, ceilalți sunt în fiecare an surprinși de Achim. Anul ăsta luăm tot, ceilalți puteau înțelege semnele din timp, puteau să se orienteze!

    cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    • CSM CSU Oradea ajax:

      KM
      Chiar mă temeam că vei comenta iar, pt că de fiecare dată când ai făcut-o, am pierdut lamentabil. Totuși, nu știu de unde atâta optimism la tine; noi nu am învins, sezonul ăsta, nicio echipă din cele rămase în competiție. Fii totuși mai ponderat, nu de alta, dar cădem în penibil.

      cu 3 ani în urmă (07.03.2021)
    Raspunde
  • CSM Oradea 2 bulcul 1 :

    .
    Pe mine ma imbucura, intr-un fel, sa citesc astfel de expresii ale optimismului. Pana in punctul asta am avut aproape numai dezamagiri, si cu privire la viitor, mai mult astept sa treaca, sa vedem ce-o fi sezonul viitor. Abia imi bate gandul la victorii, cand nu scrie Malone. Multam!

    cu 3 ani în urmă (07.03.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii