Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „În sferturile 2 și 3 nu mi-am recunoscut echipa. Am jucat sub orice critică”

Cristian Achim: „În sferturile 2 și 3 nu mi-am recunoscut echipa. Am jucat sub orice critică”

În cursul acestei seri, CSM CSU Oradea a disputat prima manșă a turului inaugural al preliminariilor Basketball Champions League contra campioanei Ungariei, Falco Szombathely, partidă ce s-a încheiat cu victoria echipei gazdă la o diferență de 9 puncte, scor final 71-62.

La finalul celor 40 de minute, tehnicianul leilor roșii, Cristian Achim, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă, declarație ce a fost postată chiar de site-ul oficial al echipei:

“Felicit echipa gazdă. A jucat bine și a făcut-o cu inima. A meritat să câștige acest meci. Imi e foarte clar acest lucru. Ca să fiu sincer, Falco merita să câștige acest meci la diferență mai mare. Au luptat, au alergat, au pus presiune. Au jucat așa cum trebuie jucat un astfel de meci. Lucru pe care nu îl pot spune despre echipa mea.

Din punctul meu de vedere, a fost un meci oribil pentru noi. În special în atac. Să spunem, într-un mod elegant, că am avut o zi modestă. Cu totul altă abordare voi avea însă, nu la fel de elegantă, în vestiar.

Consider că suntem norocoși. Am jucat așa cum trebuie doar în sfertul 4. Atunci când am avut alt nivel de intensitate, superior celui cu care Falco a jucat. Asta am făcut doar în sfertul 4. De altfel în acest sfert am reușit să înjumătățim deficitul. Am început meciul bine, dar în sferturile 2 și 3 nu mi-am recunoscut echipa. Am jucat sub orice critică.

Calificarea se joacă și e la îndemâna ambelor echipe. Desigur, după acest prim joc Falco a arătat că merită să meargă mai departe. Sper ca în retur să arătăm că și noi merităm să ne calificăm”

CSM CSU Oradea va primi vizita celor de la Falco Szombathely vineri, 20 septembrie, începând cu orele 19:00, în Arena Antonio Alexe din Oradea.

*Foto: facebook CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!