Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Noi am făcut atât cât s-a putut în condițiile date”

Cristian Achim: „Noi am făcut atât cât s-a putut în condițiile date”

CSM CSU Oradea a reușit în cursul zilei de marți, 28 septembrie, prima victorie oficială din noul sezon. Roș-albaștrii s-au impus în fața Craiovei cu 67 la 58, scor care n-a fost de-ajuns pentru calificarea în faza următoare a Cupei României.

La finalul partidei, Cristian Achim a vorbit despre returul cu SCM U Craiova și despre prestația elevilor săi:

A fost un meci tipic de Cupa României. Cele două echipe s-au luptat foarte frumos după părerea mea. Noi am făcut atât cât s-a putut în condițiile date. Am câștigat meciul, dar am ratat calificarea mai departe în competiție. La un moment dat am reușit să recuperăm deficitul major din tur, dar nu am reușit să-l păstrăm până la final. Până la urmă contează care e situația la finalul jocului. Sigur că sunt suișuri și coborâșuri, pentru că așa este acest sport. Eu sunt mulțumit de prestația echipei și mai ales de efortul depus pe parcursul acestui meci. Sper ca din acest punct de vedere să continuăm în acest mod”, conform csmoradea.ro

De asemenea, antrenorul principal al vicecampioanei a declarat că situația lui Richard și a lui Holt este incertă.

În acest moment nu pot să mă pronunț în ceea ce privește situația lui Kris Richard. El nu a putut să continue meciul după ce s-a accidentat în prima repriză. În plus se pare că și Holt are o problemă. Acum pot doar să spun că mă rog să fie ambii în regulă în perspectiva participării în cupele europene.”

CSM Oradea va debuta în Liga Națională sâmbătă, 2 octombrie, pe terenul lui Dinamo București. Disputa va începe la ora 17:00.

*foto: Roby Boroș/CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!