Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim și Bobe Nicolescu au vorbit despre duelul cu Patrioti Levice

Cristian Achim și Bobe Nicolescu au vorbit despre duelul cu Patrioti Levice

CSM Oradea se pregătește pentru o nouă stagiune în FIBA Europe Cup, urmând ca miercuri, 18 octombrie, să primească vizita lui Patrioti Levice, campioana Slovaciei. Pentru vicecampioana României, acest joc nu vine în cea mai bună perioadă.

Bihorenii au un bilanț de 3-3 în partidele oficiale din acest sezon și 2-1 în campionat, însă jocul nu arată așa de bine, aspect care l-a nemulțumit pe Cristian Achim. Antrenorul Leilor-Roșii și-a arătat dezamăgirea la finalul victoriei cu FC Argeș Basketball, când a vorbit și despre confruntarea cu Patrioti Levice:

„Avem așteptări să câștigăm. Nu există alt obiectiv pentru noi de la acest meci. Nu există altă opțiune. Ne dorim să continuăm parcursul bun în cupele europene. Ne dorim foarte mult un drum cât mai lung în Europa și în paralel să începem să remediem din problemele baschetbalistice care ne pun în dificultate”, a spus Achim, conform csmoradea.ro.

De asemenea, Bobe Nicolescu a vorbit și el despre primul meci din FIBA Europe Cup:

„Îmi doresc o victorie. Pentru noi fiecare meci, indiferent de competiție, este important. Cu siguranță meciul cu Levice nu va fi cu nimic diferit. Ne dorim să începem campania din FIBA Europe Cup cu un rezultat pozitiv și o prestație pe măsură. Am mai spus-o la începutul sezonului, este important pentru noi să avem continuitate în rezultate pe plan european.”

Disputa dintre CSM Oradea și Patrioti Levice are loc miercuri, 18 octombrie, de la ora 19:00, în Oradea Arena. Peluza Toni Alexe, care reprezintă nucleul suporterilor bihoreni, a anunțat că va absenta de la această partidă:

„Regretăm profund că am ajuns să ne criticăm propria echipă însă ceea ce se întâmplă cu echipa a depășit orice limită și cuțitul a ajuns la os. Peluza Toni Alexe a susținut și apărat necondiționat echipa în cei 5 ani de activitate însă indiferența, lipsa de atitudine și respect față de culori, club, suporteri și galerie ne face să nu mai putem fi indiferenți. Banii pe care îi încasați din partea clubului și simpatia de care vă bucurați din partea publicului vă obligă să vă dați viața pe teren așa cum și suporterii și noi, galeria, ne dăm vocile meci de meci ca să vă susținem. Se pare că pentru unii dintre voi, viața extrasportivă, viața de noapte și petrecerile cu alcool prin cluburi sunt mult mai importante decât culorile echipei care vă plătește. Pentru voi e simplu, azi sunteți aici, mâine nu mai sunteți, dar noi rămânem aici și nu vă permitem să fiți indiferenți. Ne dorim un singur lucru de la voi: "JUCAȚI BASCHET SAU PLECAȚI ACASĂ!"

În semn de protest, Peluza Toni Alexe nu va susține echipa la meciul de miercuri. Dacă vreți respect, învățați să ne respectați!”, este comunicatul publicat de Paul Florin, liderul galeriei.

*foto: Facebook – CSM Oradea

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    s-au suparat :)
    Am auzit pe surse nesigure ca cica patriotii nu vin cu doi oameni inalti la acest meci. Sanse mari ca Oradea sa bata la minim 20 pcte.
    Pana una alta daca cel care a dat comunicatul stie ca sunt baieti care umbla anapoda si viata extrasportiva sa faca bine sa dea numele lor si sa poarte o discutie cu Achim si nenea deget mijlociu.

    cu 6 luni în urmă (17.10.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    asa da galerie
    frumos comunicat, dar chiar sunt curios, care sunt jucatorii aia vrajiti de tentatiile oradiei? exista viata de noapte in oradea? :)) credeam ca se da stingerea dupa 12

    cu 6 luni în urmă (22.10.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!