Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Sunt convins că va fi o atmosferă de excepție pentru jocul de baschet”

Cristian Achim: „Sunt convins că va fi o atmosferă de excepție pentru jocul de baschet”

Astăzi, 7 aprilie, U-BT Cluj-Napoca primește vizita lui CSM Oradea, într-un meci din etapa a 28-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Partida nu mai are miză din punct de vedere al clasamentului, însă cu siguranță ambele formații își doresc victoria.

Iată ce a declarat Cristian Achim în legătură cu duelul din BTarena:

„Vom juca în deplasare, pe terenul unei echipe de certă valoare și care va dori să ne învingă. Eu consider că nu vom putea să ne facem o părere clară cu privire la nimic în ceea ce privește câștigarea campionatului. Va fi un meci ca oricare altul. Până la urmă fiecare din cele 23 de meciuri câștigate în succesiune au fost la fel de importante. Ele ne-au adus în poziția în care ne aflăm acum. Fără ele sau fără oricare dintre ele nu am fi discutat acum la modul la care se face, adică la o potențială finală a sezonului regulat. Sunt convins că va fi o atmosferă de excepție pentru jocul de baschet”, a spus antrenorul bihorenilor, conform csmoradea.ro.

De asemenea, Justin Carter a vorbit și el despre derby-ul cu U-Banca Transilvania:

„Este o rivalitate între cele două echipe, așa că indiferent de circumstanțe fiecare își dorește să câștige. Victoria în astfel de confruntări e întotdeauna mai dulce, chiar dacă are aceeași greutate în clasament precum orice alt meci. Vom juca în deplasare, ne așteptăm să fie foarte greu, întâlnim campioana și cel mai redutabil oponent posibil în Liga Națională. Mergem acolo cu dorință de victorie. Va fi extrem de important să respectăm planul de joc. Cred că avem o idee clară despre ce avem de făcut, dar execuția este cea care face diferența.”

Meciul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea va începe la ora 18:00 și va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 3, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook – CSM Oradea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    "I have a dream"
    Dilema în care se află CoAch H'Akeem The Dream înaintea jocului de azi este hamletiană: "să-i bat sau să nu-bat?"

    cu 1 an în urmă (07.04.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!