Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: „Va fi un meci complicat pe care va trebui să-l tratăm cu mare atenție”

Cristian Achim: „Va fi un meci complicat pe care va trebui să-l tratăm cu mare atenție”

La finalul acestei săptămâni, CSM CSU Oradea o va întâlni de două ori pe SCM U Craiova, o dată în Cupa României și o dată în Liga Națională. Joi, 16 ianuarie, trupa bihoreană își dorește să obțină o nouă prezență în Final Four-ul Cupei României.

Chiar dacă elevii săi au câștigat prima manșă, Cristian Achim este conștient de valoarea adversarei din Craiova, luând ca argument succesul obținut de olteni la Cluj-Napoca. De aceea, tehnicianul Leilor-Roșii îi îndeamnă pe jucătorii Oradiei să trateze cu mare atenție disputa.

Ne așteaptă un meci foarte important joi, la Craiova, atunci când jucăm calificarea la Final Four-ul Cupei României. Întâlnim o echipă foarte bună. Știam că este o echipă foarte periculoasă, iar după victoria de la Cluj va veni pe fondul unei încrederi fantastice. Îmi amintesc că în sezonul trecut, tot în sferturile de finală ale cupei, după ce a pierdut la 15 puncte diferență în tur, a avut șansa calificării la ultima aruncare din retur. Va fi un meci complicat și pe care va trebui să-l tratăm cu mare atenție, altfel vom avea probleme mari”, conform csmoradea.ro.

Partida dintre SCM U Craiova și CSM CSU Oradea are loc joi, de la ora 17:00, în direct la Digisport 4.

*foto: Roby Boroș/CSM CSU Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!