Stiri Cupa României Masculin

Cristian Achim: "Vom încerca să ne calificăm"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
28.09.2012

Cristian Achim, antrenorul lui CSM Oradea, a acordat un interviu pentru cititorii TotalBaschet înaintea startului oficial al sezonului competițional 2012/13. Tehnicianul în vârstă de 42 de ani a făcut referire și la turneul pe care formația bihoreană îl dispută la Sibiu.

"Nu avem obiectiv câștigarea Cupei României. Dar scopul nostru, înaintea fiecărui meci, este câștigarea lui. Așadar, vom încerca să câștigăm atât cât se poate la acest turneu.

Consider că este cea mai bună și echilibrată grupă din această fază a competiției. Este, probabil, o anomalie ce se întâmplă dacă stăm să ne comparăm cu celelalte turnee pentru că e greu de crezut că locul 2 se poate califica din seria asta. Dar aceasta e Cupa României și nu ne plângem. Vom juca și vom încerca să ne calificăm."

De asemenea, Achim a confirmat faptul că William Franklin intră în planurile sale încă de la primele jocuri oficiale ale noului sezon.

Ardelenii vor lua startul în cadrul turneului de Cupa României de la Sibiu, unde adversari vor fi BC Mureș, Energia Rovinari și BC Miercurea Ciuc. Evenimentul va avea loc în perioada 28-30 septembrie.

Interviul poate fi lecturat în întregime făcând click AICI.

Foto: Răzvan Chiriac 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!