Stiri Cupa României Masculin

CS Dinamo București a oficializat despărțirea de 9 jucători

CS Dinamo București a oficializat despărțirea de 9 jucători

CS Dinamo București a oficializat despărțirea de 9 jucători. 

Dinamo se pregătește de un nou sezon în Liga Națională de Baschet Masculin și trece în acest moment printr-un proces de schimbare la nivelul echipei de seniori. O parte dintre băieții prezenți în lotul echipei au decis că este momentul pentru noi provocări în carierele profesionale, atât în țară cât și în străinătate.

Vrem pe această cale să le mulțumim pentru dedicarea și seriozitatea cu care și-au tratat responsabilitățile și să le urăm succes in continuare.

Mulțumim

Octavian Popa Calotă

Anton Diaconescu

Anastasios Zetos

Jakob Lovrenc Cebasek

Javon Masters

Armin Cane

Timothy Terell Price

Mohamed Hassan Abukar

și Gerald Isaiah Armwood.

O parte din jucătorii menționați în comunicatul de mai sus au semnat deja cu alte echipe pentru stagiunea 2021/2022. Astfel, Octavian Popa-Calotă va juca la CSM Ploiești, Anastasios Zetos va studia în Statele Unite ale Americii, Jakob Cebasek, component al lotului olimpic al Sloveniei, va juca pentru Leuven Bears (Belgia), TJ Price la Kaposvar (Ungaria), iar Isaiah Armwood s-a alăturat lui BC Siauliai (Lituania). Între timp, Anton Diaconescu, Mohamed Hassan Abukar, Javon Masters și Armin Cane nu au fost anunțati de nicio echipă în vederea stagiunii 2021/2022. 

Reamintim faptul că gruparea din Ștefan cel Mare a anunțat de curând și despărțirea de trei membri din staff-ul tehnic.

În concluzie, în acest moment, lotul lui CS Dinamo, formație ce va fi antrenată de Hristu Șapera, este format din Andrei Mandache, Daniel Popescu, Alexandru Coconea, Andrei Calenic, Ionuț Berceanu și Antonio Năsturescu. 

*foto: facebook/ Baschet Club Athletic Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii