Stiri Cupa României Masculin

CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui CSA Steaua

CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui CSA Steaua

Într-o arenă goală, fără spectatori, CS Dinamo Știința învinge pe terenul lui CSA Steaua cu scorul de 83 la 76. 

Comisar și arbitri delegați

Partida a fost oficiată de Marius Ciulin, Ciprian Stoica și Șerban Rasoga sub supravegherea comisarului din partea FRB Marian Oprea.

Desfășurarea meciului

Gazdele au început mai bine și după 5 minute de joc conduceau cu scorul de 16 la 10, însă Gugino și Jeremic au egalat situația la 17 și l-au obligat pe Cătălin Burlacu să solicite un timp de odihnă. Un nou coș de la distanță a lui Jeremic a făcut în așa fel încât CS Dinamo să câștige primul sfert cu scorul de 24 la 21.

Armin Cane s-a remarcat în sfertul secund și a mărit avantajul dinamoviștilor la 6 puncte, scor 31 la 25. Barro a înscris de sub panou și a mărit din nou avantajul echipei antrenate de Tudor Costescu, scor 37 la 27. Diferența s-a păstrat pe tabelă și oaspeții intrau cu un avantaj de 11 puncte la cabine.

Steliștii au ieșit mai motivați de la vestiare și au revenit în joc, însă dinamoviștii au răspuns cu câteva contraatacuri și și-au mărit avantajul la 14 puncte, scor 52 la 38 după primele 6 minute de joc din sfertul trei. Vîrnă și Clanton au mai redus din avantajul oaspeților și militarii s-au apropiat din nou la doar 4 puncte, scor 52 la 48.

Sfertul decisiv a început cu 5 puncte consecutive ale oaspeților, care refac avantajul de două cifre, scor 62 la 52, avantaj care se menține până la jumătate sfertului datorită lui Armin Cane, care a înscris 4 puncte consecutive. Cătălin Burlacu a mai cerut un timp de odihnă pentru a-și mobiliza jucătorii, însă Cane și Masters au profitat de câteva erori în defensiva echipei sale și au dus scorul la 78-66 cu 2 minute rămase de joc din partidă. Davis, faultat de Jeremic, a ajuns la linia de libere și a transformat ambele libere, dar Barro a înscris printr-un slam dunk care a pecetluit soarta partidei. Astfel, CS Dinamo Știința câștigă pe terenul lui CSA Steaua cu scorul de 83 la 76

Principalii realizatori

Armin Cane a fost cel mai bun marcator al învingătorilor cu 19 puncte, acesta a fost secondat de Andreja Milutinovic cu 16 puncte, 6 recuperări și 5 pase decisive și de canadianul Javon Masters, care a terminat partida în double-double cu 12 puncte și 10 pase decisive. 

Din tabara steliștilor s-a remarcat Radu Vîrnă cu 19 puncte și Keith Clanton cu 11 puncte și 15 recuperări. 

*foto: Răzvan Păsărică/Sport Pictures

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca 1234567 :

    Dinamo
    Dinamo a progresat mult fata de anul trecut , au șanse mari la primele 3 locuri.

    cu 4 ani în urmă (10.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Aștept cu nerăbdare să ne spui cum este posibil acest lucru. Eu unul nu văd acele "șanse mari", dar sunt dispus să ascult argumente.

      cu 4 ani în urmă (10.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      Intra in semifinale
      Aproape sigur intra in semifinale și dacă prind câteva meciuri bune pot bate pe oricine. Și în final four au jucat foarte bine.

      cu 4 ani în urmă (10.03.2020)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      hmm
      deci tu crezi ca in semifinale au sanse mari sa bata Clujul sau Oradea intr-o serie 3 din 5, cu 3 meciuri in deplasare...

      cu 4 ani în urmă (10.03.2020)
    • U BT Cluj-Napoca 1234567:

      Mai greu
      Mai greu sa bata in semifinale , dar în finala mică pot bate Sibiul daca Cooper și Falker nu vor fi in formă.

      cu 4 ani în urmă (10.03.2020)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!