Stiri Cupa României Masculin

CSA Steaua București, una dintre puținele echipe fără cazuri de COVID-19

CSA Steaua București, una dintre puținele echipe fără cazuri de COVID-19

Cupa României la baschet masculin – ediția 2020/2021 trebuia să demareze la finalul acestei săptămâni, dar competiția a fost suspendată din cauza numeroaselor cazuri de COVID-19 înregistrate la mai multe echipe.

Una dintre puținele echipe care nu au înregistrat teste pozitive este CSA Steaua București. Gruparea militară a avut, din câte se pare o altă abordarea înaintea startului sezonului competițional. Lotul antrenat de Cătălin Burlacu a stat timp de o săptămână într-un cantonament la Săftica.

Totuși, lotul clubului militar a fost lovit noul coronavirus pe parcursul acestui presezon. Antrenorii Cătălin Burlacu și Octavian Boian și jucătorii Victor Petrache și Mihai Gavrilă. La acel moment toată echipa a intrat în carantină iar antrenamentele au fost susepndate. Se pare că după acel episod, Steaua a găsit o modalitate de a-și păstra jucătorii sănătoși și pregătiți de reluarea sezonului competițional.

Steaua trebuia să se deplaseze la Oradea pentru startul noului sezon, unde trebuia să se dueleze în Cupa României cu CSM CSU Oradea, SCM Craiova, Athletic Constanța și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

Acum rămâne de văzut când se vor relua oficial activitățile baschetbalistice în România, din moment ce Cupa României a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată.

foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!