Stiri Cupa României Masculin

CSM Bucureşti nu vrea paşi greşiţi cu BC Timba

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
25.10.2012

Etapa a V-a
Locul 11 (6p) vineri, ora 18:00 Locul 12 (5p)

Etapa a V-a din Liga Naţională masculină programează în Capitală partida dintre CSM Bucureşti şi BC Timba Timişoara. Jocul are loc în deschiderea rundei. În aceeazi zi se mai dispută şi CSM Oradea-BC Timişoara. 

Partida de la Arena de baschet va opune o formaţie bucureşteană care a reuşit să treacă de campioana CSU Asesoft Ploieşti, iar apoi a cedat la Mediaş şi o echipă a Timişoarei care nu se regăseşte şi are doar o victorie în patru runde.

CSM Bucureşti şi-a regăsit ritmul după eşecul cu BC Timişoara. A evoluat foarte bine pe teren propriu şi a trecut de Asesoft pe teren propriu. Elevii lui Hristu Şapera au continua apoi seria de meciuri foarte grele şi s-au văzut nevoiţi să cedeze la Mediaş, în faţa lui Gaz Metan. Bucureştenii au avut parte de o serie de trei jocuri de foc, iar partida cu BC Timba pare mai uşoară în comparaţie cu ce adversari au întâlnit până acum. Va fi un duel al celor mai tineri antrenori din prima ligă, iar Şapera are experienţa mai bogată de partea sa. Antrenorul lui CSM a reuşit să îşi ducă echipa sezonul trecut în semifinalele Cupei şi să fie surpriza plăcută a campionatului.

BC Timba Timişoara pare că are de toate, mai puţin o echipă! Jocul nu e deloc convingător, iar greşelile dese au dus la trei eşecuri din patru meciuri. Galben-negri s-au convins că în prima ligă e mult mai greu decât credeau, iar până acum victimă le-a căzut doar contracandidata Farul Constanţa. În aceste condiţii, Timba are o sarcină dificilă în Capitală, în faţa unui adversar care pierde greu acasă şi reuşeşte să răpună campioana. "Urşii" trebuie să rezolve rapid problemele legate de finalizarea schemelor de joc şi să îşi îmbunătăţească aruncările de la distanţă, altfel şansele unei victorii sunt scăzute. Rămâne de văzut ce echipă va trimite în teren Bogdan Murărescu. La ultimul joc, masivul Kickingstallionsims a rămas în afara lotului.

Partida dintre CSM Bucureşti şi BC Timba Timişoara va avea loc vineri, de la 18:00, la Arena de baschet din Capitală.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!