Stiri Cupa României Masculin

CSM Constanța și SCM U Craiova joacă ultimul meci din primul tur al Cupei României

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
30.12.2022

CSM Constanța și SCM U Craiova joacă ultimul meci din primul tur al Cupei României

Ultimul meci al primului tur din Cupa României este programat vineri, 30 decembrie, de la ora 17:00. SCM U Craiova se duelează cu CSM Constanța pentru primul loc din Grupa B a competiției. Ambele echipe au trecut de Laguna București zilele trecute.

Echipa care se va impune în duelul de vineri este sigură de calificarea în turul următor al competiției. Cu toate acestea, ambele echipe pot trece mai departe, întrucât ambele au șanse să obțină locul de lucky-loser datorită rezultatelor obținute cu Laguna.

La acest moment, FC Argeș este sigură de ocuparea unui loc de lucky loser, datorită coșaverajului de +20 construit în grupa cu CSM Petrolul Ploiești și CSM Oradea. Celălalt loc le aparține momentan celor de la CSM Târgu Mureș, care au un bilanț de +18 după cele două meciuri cu CSO Voluntari și CSM VSKC Miercurea Ciuc.

După cum aminteam, Craiova și Constanța au obținut victorii cu Laguna în prima etapă a grupei B. Leii din Bănie s-au impus ieri cu 85-59, iar Gladiatorii din Tomis au câștigat cu 99-71. Astfel, cele două se situează la +26, respectiv +28. Constănțenii își permit să piardă la o diferență de până la 10 puncte, pe când oltenii pot pierde la cel mult opt puncte diferență pentru a se califica mai departe.

Ultimul meci al Grupei B din Cupa României are loc vineri, 30 decembrie, de la ora 17:00 și poate fi urmărit pe Digi Sport 2, Prima Sport 3 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Pronostic
    4-6 puncte pentru una din echipe - cu un usor avantaj pentru Constanta sa zicem 55% ! Imi pare rau pentru Tg. Mures, care incepuse foarte bine anul competitional, iar acum jucatorii si staful nu prea sunt siguri de locul in play-off si nici de locul din Cupa. Mai degraba un an de readaptare la prima divizie.

    cu 1 an în urmă (30.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!