Stiri Cupa României Masculin

CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup

CSM CSU Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup

Conform site-ului oficial al clubului, CSM Oradea a aplicat pentru un loc în FIBA Europe Cup. 

Aceeași sursă susține faptul că în cursul zilei de astăzi, 6 iulie, au fost trimise toate documentarele necesare înscrierii în competiția europeană. 

FIBA va anunța lista completă cu echipele acceptate în competiție după data de 27 iulie, dată care este considerată oficial ultima zi de înscrieri. 

Tragerea la sorți pentru turul preliminar și grupele primei faze din FIBA Europe Cup se va desfășura pe data de 18 august anul curent.

Potrivit calendarului, turul preliminar al FIBA Europe Cup – ediția 2020/21 se va juca în perioada 23-30 septembrie. Sezonul regulat urmează să demareze pe 14 octombrie.

Similar edițiilor anterioare, FIBA Europe va permite echipelor eliminate în preliminariile Basketball Champions League să se alăture FIBA Europe Cup, din faza grupelor, dacă echipele respective își doresc acest lucru.

În stagiunea 2019/2020, CSM Oradea a jucat în grupele FIBA Europe Cup, după ce au fost eliminați din turul preliminar pentru accederea în Basketball Champions League de campioana Ungariei, Falco Szombathely Echipa antrenată de Cristian Achim a jucat 12 partide în această competiție, după ce a ieșit din prima faza a grupelor. Victoriile și înfrângerile au fost împărțite în mod egal, astfel, orădenii au părăsit competiția cu 6 victorii și 6 înfrângeri. 

*foto: fiba.basketball

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!